Nutox Skincare


 “ Penjagaan Wajah Missue Eyrra Zerra “




Assalammualaikum semua, dah lama tak update entry dekat sini.. semenjak ada anak dua ni memang tak ada peluang langsung nak intai-intai dalam ni... kali ni Eyrra nak share skincare yang Eyrra pakai... semenjak pregnant baby kedua ni... memang jerawat senang betul naik.. naik dia memang tak boleh bawa bincang.. tapi disebabkan takut nak tukar skincare... Eyrra amik keputusan untuk try product yang ada dekat watsons tu start Eyra cuti pantang nanti... bila dah 6 bulan gunakan product Nutox ni memang serasi sangat.. jerawat mudah kecut.. kulit pun licin.. memang amik masa yang lama untuk repair balik kulit.. tapi tak kisah lah kan.. janji kulit kita sihat.. lagi pun ni tak ada paraben, mineral oil, colourant,alcohol... memang bagus lah untuk kulit kita.. biar lambat asalkan selamat kulit kita.. tak ada peeling wokey... memang terbaiklah.. Eyrra takut kalau guna product yang kene peeling ni.. serammmm.. jauhkan lah yer kawan-kawan...




2 comments:

  1. شركة تعقيم بالقصيم
    fi alfatrat al'akhirat wabaed al'iintishar alkabir lifayrus kuruna fi kafat 'anha' alealam , fa'asbahat eamaliaat albahth ean sharikat taeqim bialqasim kathiratan min 'ajl eamaliaat altaeqim lilmanazil walshuqaq walfilaat

    شركة مكافحة الحمام بالقصيم

    alkathir min alsukaan fi manazil buridat yueanun min kathrat alhamam alnaajim ean kathrat alhamaamat bial'iidafat 'iilaa alraayihat alkarihat

    شركة مكافحة حشرات بالقصيم
    sharikat mukafahat hasharat bialqasim tuqadim al'iibadat walnihayiyat lilsarasir sawa' kanat alzaahif minha 'aw altaayir , tilk alhasharat dhat almazhar almuqaziz waltaathir alsalbii ealaa alsihat lima tabuthuh min jarathim wamikrubat bialtaeamif'iidha lahazna 'akthar makan tatajamae fih

    شركة تنظيف مكيفات بالقصيم
    tuetabar eamaliat mutakamilat eamaliat altanzif alati taqum biha eamaliat altanzif alati taqum biha alsharikat , hayth yatajahaluha hayth yatarakam alghubar dakhil almarawih walmurashahat waldawaghit wabayanatihi

    شركة تنظيف منازل بالقصيم

    sharikat tanzif bialqasim almutakhasisat fi tanzif alshuqaq walfilal walmakatib walsharikat altijariat aleamilat fi majal aleamal altijarii fi majal altanzif bitadribina bialtariqat alhadithat fi majal alnazafa ... nadman jawdat alkhidmat wanaqum 'asafaha bi'asrae al'asear fi alnazafat wanaqum bitanzifiha

    ReplyDelete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in