Nutox Skincare


 “ Penjagaan Wajah Missue Eyrra Zerra “




Assalammualaikum semua, dah lama tak update entry dekat sini.. semenjak ada anak dua ni memang tak ada peluang langsung nak intai-intai dalam ni... kali ni Eyrra nak share skincare yang Eyrra pakai... semenjak pregnant baby kedua ni... memang jerawat senang betul naik.. naik dia memang tak boleh bawa bincang.. tapi disebabkan takut nak tukar skincare... Eyrra amik keputusan untuk try product yang ada dekat watsons tu start Eyra cuti pantang nanti... bila dah 6 bulan gunakan product Nutox ni memang serasi sangat.. jerawat mudah kecut.. kulit pun licin.. memang amik masa yang lama untuk repair balik kulit.. tapi tak kisah lah kan.. janji kulit kita sihat.. lagi pun ni tak ada paraben, mineral oil, colourant,alcohol... memang bagus lah untuk kulit kita.. biar lambat asalkan selamat kulit kita.. tak ada peeling wokey... memang terbaiklah.. Eyrra takut kalau guna product yang kene peeling ni.. serammmm.. jauhkan lah yer kawan-kawan...




0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in