Malam Berinai Kecil Missue Eyrra Zerra



" Pakej Henna ni dari NASLOVATA "



Assalammualaikum semua,
 kali ni Eyrra nak share kenangan masa malam berinai kecil... seronok sangat masa ni sebab semua sporting nak pakai baju ala Opah-Opah gitu... dari nenek sampai ler ke pangkat cicit semua semangat nak pakai baju ni... lepas tu keadaan malam tu sangat meriah kehadiran kawan-kawan Eyrra juga...
yang paling seronoknya diaorang sanggup tidur rumah Eyrra tu... katanya nak teman Eyrra sebelum Eyrra nikah...nanti dah nikah berkepit dengan En.Suami je... hahahhah 




wahhhhh merah kan!!!!! inai yang Eyrra pakai tu celop-celop macam makan coklat je tau...kalau siapa yang pernah makan strawberry celop.. macam ni lah korang rasa bila celop-celop dekat inai tu... rasa nak ngap je... masa ni kak Nas sanggup datang 2 kali tau... pagi dia datang untuk pakai kan inai dijari... malam dia datang pakaikan henna dekat tangan... terima kasih kak Nas sebab luangkan masa dengan Eyrra masa hari bahagia Eyrra... 




terima kasih Sahira Fazira sponsor pakej henna ni... dia tanya Eyrra kau nak hadiah apa masa kahwin... Eyrra cakap tak kisah lah... dia cakap aku kasi duit lah.. boleh membantu sikit kewangan kau nanti... so Eyrra tanya dia budget kau bape nak bantu aku... (sebabkan member beranilah tanya macam tu... kalau tak segan lahkan..) dia cakap sekian-sekian... so Eyrra pun tak ada lah demand sangat... Eyrra cakap kau sponsor Henna je lah... dia pun okey... hehehhe... terima kasih beb...







terima kasih semua sudi joint pakai baju Opah-Opah ni dengan Eyrra... family Eyrra semua memang jenis sporting... diaorang tak kisah kalau nak pakai apa-apa pun... diaorang cakap bukan selalu... sekali sekala je kan...  tak sangka kawan-kawan semua sanggup datang rumah aku malam-malam semata-mata nak buat aku gembira... yang dalam gambar ni tak semua yang ada... ada lagi yang tak sampai cuma diaorang tak sempat nak bergambar ramai-ramai...




masa ni get ready nak pakai henna dekat tangan... sebenarnya risau juga kalau anak buah kacau... tapi masa tu diaorang semua baik.. tak nakal-nakal pun... diaorang pandang je... diaorang cakap ucu Eyrra cantik... hahahha... kembang semangkuk kejap... kalau tak habis lah henna dekat tangan Eyrra tu... 






ni semua bridemaids Eyrra masa nikah.. diaorang pun join pakai henna juga... tapi diaorang pakai tak kalah kan pengantin lah... hahahha 





nampak tak muka Eyrra happy je tu... sebab apa??? sebab lengguh weiii nak tunggu henna tu siap... sebab kak Nas dia memang teliti... tapi dia buat pantas... Eyrra rasa lengguh sebab buat 2 tangan 2 kaki... mana tak penat... orang cakap kalau nak cantik mestilah sakit sikit... hahahah bila dah siap happy yang tersangat lah... hahahha... 






tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... inilah hasilnya bila dah cuci... memang merah menyala tau... cantik sangat.. kalau siapa tangan dia putih memang cantik... tapi tak kisah lah tangan warna apa pun tapi tetap menawan tau... Eyrra memang pilih corak yang simple je.. sebab tak nak nampak serabut dekat tangan ni... biarlah nampak kulit sikit... baru cantikkan... tak gituuuu...

oppp lupa nak bagi tau macam mana cara nak contact kak Nas

Facebook - Naslovata
Instagram - Naslovata




kalau korang malas nak baca entry ni... rasa macam bosan je sebab dah setahun berlalu... boleh lah terjah video ni... okeylah Eyrra pun nak stopkan entry ni sebab baby dah ngek ngek tu.. nak nenen ler tu... tata semua... Assalammualaikum...



1 comments:

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in