Sofeeya Lens


Assalammualaikum semua, 
hari ni Eyrra nak share sikit contact lens yang Eyrra pakai masa nikah , malam berinai besar & sanding... sebenarnya Eyrra tak reti sangat jenis-jenis lens ni... selalunya kalau Eyrra nak beli lens mesti Eyrra ajak sepupu Eyrra... Eyrra suruh dia pilihkan lens mana yang cantik... sebab Eyrra ni main bedal je beli kalau nampak cantik Eyrra rembat... tapi sebenarnya dalam lens tu ada corak-corak... corak-corak tu yang mencantikkan lagi mata kita... sepupu Eyrra je power bab-bab lens ni... disebabkan Eyrra busy dekat-dekat nak kahwin hari tu... lagi semingggu nak kahwin... baru ler gelabah nak cari lens... selamat Eyrra ternampak dekat Instagram kawan Eyrra ada jual lens... so Eyrra tanya pendapat dia... masa nikah sesuai pakai lens apa... sanding pula warna apa... dia pun bagi tau bla bla bla dekat Eyrra.... Eyrra pun apa lagi... rembat je lah apa yang dia bagi tau... Eyrra rembat sekali 3 tau.. sebab Eyrra ada 3 Majlis... semua baju warna yang berbeza... sebab kan kahwin ni sekali seumur hidup.... so beli sakan lah Eyrra... hahahhaha jarang tau nak beli lens banyak-banyak macam ni untuk pakai sekali je... sebab fikir-fikir balik nak nampak cantikkan... 




kalau nak tahu lens tu first time kau pakai... dia punya kotak macam tu... kalau yang dia letak dalam botol kaca kecik tu... mungkin kau orang yang ke 2 yang pakai lens tu... itu yang aku tau dari kedai-kedai yang jual cermin mata lah... kedai cermin mata cakap mata ni kita nak pakai lama... so jangan lah kedekut nak beli barang yang mahal... kalau beli barang yang murah nanti... kalau ada effect apa-apa dekat mata nak salahkan siapa??? sendiri yang cari penyakitkan... sendiri tanggunglah... 




MILLIONAIRE GREY




FAIRYTALE AQUA




SOFEEYA GREY 


tadaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! 
gambar-gambar dekat atas ni contoh-contoh lens yang Eyrra pakai masa nikah , malam berinai besar & sanding... cantik sangat-sangat lens dia... pakai lama-lama pun mata tak pedih... masa sanding Eyrra pakai dari pagi sampai ke malam... mata Eyrra tak merah pun... sebelum ni Eyrra pakai lens jenis lain... mata Eyrra jadi gatal-gatal... sebab terbeli yang murah dekat kedai-kedai biasa... pakai lama tak boleh... mata jadi pedih... sendiri tanggung ler masa tu... hahahahha.... tapi lepas kejadian tu... dah tak nak beli yang murah-murah lagi... 

kalau nak beli boleh direct contact :

Facebook : Fatin Ameelya Baharom

Instagram : @sofeeyadiamond

okeylah Eyrra tak boleh nak celoteh banyak-banyak sebab Eyrra tengah preggy 8 bulan... so badan cepat penat... update entry ni pun sebab dah lama sangat tak update blog... makin suram pula blog ni sejak preggy ni... sebab tak ada masa nak update... hari biasa dah keje... hari minggu nak rehat... sekarang ni pun curi-curi nak buka lappy... 

tata semua
meoww meoww
Assalammualikum semua


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in