Pusat Kecantikan Jendela HQ


" Bride - Pakej Pengantin & Body Care Treatment "


Assalammualaikum semua, pada tanggal 30 January 2017 Eyrra telah memanjakan diri di Spa Kecantikan Jendela... sebenarnya dah tak ada masa nak manja-manja kan diri sebenarnya... sebab sibuk dengan persiapan perkahwinan... tapi bila fikir-fikir balik... sebelum nak kahwin ni... apa salahnya habiskan duit sikit untuk diri sendiri... sebab sebelum ni Eyrra ada je pergi spa setiap bulan start 3 bulan sebelum nak kahwin pergi sauna , srub , lulur & urut tapi disebabkan nak merasa pakej JENDELA ni Eyrra pun terus buat Appointment nak datang manjakan diri dekat situ... pakej yang diaorang kasi pun okey... sesuai untuk bakal pengantin... sangat berpuas hati... staff dekat situ pun peramah... masa Eyrra datang tu... Owner dia pun ada... share kecantikan dengan Eyrra... pehhhh lagi lah seronok Eyrra dengan bab cantik-cantik ni... kalau datang dekat sini sangat berpuas hati... tempat pun selesa... bilik tak share dengan orang... so kau boleh duduk dalam bilik tu dengan tenang je... masa nak balik tu siap sediakan air teh hijau lagi tau... duduk dalam tu rasa tak nak balik woiiii sebab selesa sangat... layanan yang diberi pun bagus...















bagi sesiapa nak tahu lebih lanjut boleh cari dekat Instagram - @jendela_hq_melaka
Eyrra suka sangat datang dekat sini... sebab tempat dia bersih , selesa , tenang so Eyrra rasa nak hilangkan stress boleh lah pergi tempat-tempat macam ni... 




terima kasih pengapit & ucu sebab sudi teman kan Eyrra pergi Spa berjam-jam... hahahhaha... patutlah staff dekat situ cakap... kalau nak pergi mana-mana pun boleh... sebab lama.... tapi mereka ni sanggup tunggu sampai habis... sampai tertidur-tidur pengapit kita tunggu... kesian je dekat dia aku tengok masa tu...




yang tudung purple tu nama dia Syira... dia lah staff yang layan Eyrra masa tu... dia pula peramah... tak busan lah Eyrra masa tu... berborak dengan dia sampai habis... hahhahah




yang tudung hitam tu lah Owner Spa ni... memang peramah sangat... Eyrra doakan perniagaan akak ni berjaya dan dikenali oleh ramai orang lagi.... 




ni lah Pakej yang Eyrra rembat masa tu... dari rambut sampai kaki tau... mula-mula nak amik pakej badan sahaja... tapi bila fikir-fikir balik... nak naikkan seri muka... so buat lah facial juga... siap kasi hadiah serum lagi tau... tu yang glowing je muka ni....




okey lah tak mau lah nak pok pek pok pek lagi... cuma nak cakap Jendela memang terbaik... kepada bakal pengantin boleh lah usya pakej-pakej yang ada dekat Jendela... sebelum majlis anda berlangsung...


tata semua
meoww meowww
Assalammualaikum


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in