Bride to be Missue Eyrra Zerra


" 20 January 2017 - Dapat Layanan  Seperti Princess  "




Assalammualaikum , 
Selamat berpuasa semua... hari ni aku nak update tentang "Bride to be" aku yang dah berbulan-bulan lepas punya... disebabkan dah kahwin... so busy dia lain macam... lagi pun dah bekerja... sabtu ahad je free dengan family dan hubby... tu yang tak ada masa nak On Lappy nak update blog... disebabkan entry ni dah lapuk... so kita tak payah nak celoteh banyak-banyak... nanti busan nak membaca... hehehheh.... 




terima kasih korang semua celebrate bride to be untuk aku... ya allah... tak sangka korang buat surprise macam ni dekat aku... aku tak sangka korang sanggup buat majlis ni untuk aku... aku sayang korang sangat tau... walaupun simple... tapi aku hargai sangat semangat korang nak buat aku happy sebelum kahwin.... 




korang nak tau tak kenapa aku rasa terharu sangat-sangat... sebab semua benda korang usaha buat sendiri... tak upah orang lain yang deco semua ni... aku tak terfikir yang korang boleh buat deco yang secomel macam ni... moment yang ada dekat gambar tu pun aku happy sangat tau... boleh teringat balik saat-saat kita lepak-lepak menggila dulu... heheheh




kek ni memang tip top rasanyaaaa.... kalau nak tempah boleh cari Raja Hanis... hahahahhah




ni lah kawan susah senang aku... dari zaman sekolah sampailah sekarang... kawan yang selalu buat aku happy... 




masa ni dak Qiena dia dekat Singapore... so kita orang mampu buat video call je... dia pula yang over nangis tengok kita orang celebrate bride to be.... dia sedih sebab tak dapat join....





aku harap kita kawan sampai bila-bila... walaupun kita kalau berkumpul... bercakap macam nak gaduh je masing-masing... tapi kasih sayang kami semua sangat kuat... lepas ni siapa pula yang naik pelamin woiiii... tak sabar ni nak makan nasi minyak korang pula... 








ni dak Aja... dia ni kawan rempit aku masa sekolah... haahaha... Aja ni baik sangat... lagi satu dia ni masa sekolah dulu... kalau bawa bekal mesti dia bawa 3 tau... untuk aku dengan dak ain sekali... sebab dia suka masak... lepas tu dia suruh kita orang rasa... tu yang seronok tu bila dia rajin bawa bekal untuk kita orang... hahahhah... tapi tak mau lah citer lelebih... biar kami je tau kebaikan dak Aja ni macam mana... 




ni dak Ain... dia ni kreative orangnya... kalau nak design apa-apa bagi je tau dia... memang dia akan buat dengan teliti... aku dengan kau yang hiasa bunga tangan tu... patutlah cantik beb... hahahha... dak Ain ni pantang dengan kawan-kawan dia ada masalah... cepat je dia nak tolong... dia lagi risau dari orang yang punya masalah tu tau... kalau boleh dia nak tolong settle kan... hahahahha...




nama budak kecik ni Raja Hanis... dia ni paling kecoh orangnya... dia ni kalau dekat awam... orang mesti ingat dia marah-marah... padahal dia memang macam tu... hahahha... dia tengah cakap biasa je... kalau orang kenal dia orang tau perangai dia macam mana... dia kalau ada terhibur sikit kita orang semua.. hahahhaha... dia ni lah yang plan semua ni... dia siap cakap weiii hari jumaat aku booking kau tau... kau jangan pergi mana-mana... masa tu pula kau ingat diaorang nak lepak rumah aku ke... sebab aku tengah darah manis.. so tak boleh keluar malam... tapi diaorang cakap nak pegi makan dekat-dekat je... so aku pun okey je...




terima kasih korang... buat semua benda ni untuk aku... aku tau korang semua busy... tapi korang luangkan masa untuk ada dengan aku sebelum aku kahwin... aku happy sangat bila dapat kawan-kawan yang sentiasa ada dengan aku... buat aku happy... bila aku sedih.. korang sentiasa bagi semangat dekat aku... Ya Allah kau berikanlah kebahagiaan kepada kawan-kawan ku... kau pertemukanlah mereka jodoh yang baik... Aaminnn....




last sekali aku nak ucapkan terima kasih sebab buat bunga tangan yang cantik tu untuk aku... sampai nikah aku guna bunga tangan tu tau... kenangan sangat... hahahhaha... menggelabah cari bunga tangan... selamat ada bunga tangan yang dak Ain buat tu... selamat cantik tau...




jom terjah video ni... walaupun simple... aku suka tengok.....


okeylah sampai disini je aku boleh share moment aku bersama-sama kawan-kawan aku... walaupun dah berbulan-bulan entry ni... aku tak akan lupa jasa baik korang nak celebrate bride to be ni untuk aku....


tata semua
meoww meowww

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in