PRE WEDDING " SHAZ " ( My Happy Moments Photography )


" SAVE THE DATE 05/02/2017 "


Assalammualaikum semua, hari ni 25/03/2017 baru ada masa nak on laptop... sebab hari biasa busy keje... hari minggu pula ada rumah kahwin lah kene overtime lah... start dari lepas honeymoon sampai sekarang memang busy je... tak ada masa langsung nak luangkan masa dengan diari alam maya aku ni... cian dia... dah berabuk & berulat dah blog ni... okey!!!  aku nak citer sikit... entry ni sepatutnya aku kene publish sebelum kahwin... disebabkan sebelum kahwin busy buat persiapan... langsung tak ada masa nak hadap lappy ni... so terdelay lah sampai sekarang ni.. hehehhehe

okeylah aku tak nak celoteh macam-macam... sebab entry ni dah lapuk sangat... so macam busan je... aku just nak share moments bergambar sebelum kahwin... hehehehhe... memang beza sangat... gambar sebelum kahwin ni... photographer jaga betul batas pergaulan kami berdua... itu yang aku suka... so masa bergambar hanya mata main peranan... rasa macam mata bertentang mata... terus jatuh ke hati... hahahhahah

so korang jangan gelak kan Encik Hubby aku tu k... dia memang bergambar tak ada perasaan langsung... sampai kene paksa senyum baru lah senyum... susah betul nak suruh dia senyum... kata  hubby senyum dia hanya untuk wife dia je... cia cia cia.... hahahhaha

jomlah terjah gambar-gambar yang tak berapa menarik sangat ni... cuma untuk tontonan anak cucu cicit aku nanti... okey lah tu daripada tak hadoooooo.....























okey dah stop jangan gelak-gelak tengok gambar kita orang ni... tak bersemut pun kan... sebab apa... sebab kalau nak tengok gambar bersemut... letak lah gula.... hahahhah... pasti semut datang...
dah lah busan pula entry dah berlapuk ni... 

tata semua...
meooww meoww
Assalammualaikum semua


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in