1st Year Engagement Day " SHAZ " ( My Happy Moments Photography )


" Setahun 2 Bulan Aku Bertunang "


Assalammualaikum semua,
Eyrra nak share gambar yang diambil untuk 1st year kami bertunang... sebab kami tak pernah nak celebrate anniversary masa bercinta macam couple dekat luar sana... celebrate birthday untuk aku pun tak pernah... sedih sangat tau... rasa macam tak dihargai pun... rasa jealous pula tengok couple yang lain... ada surprise macam-macam,... sebab hubby aku tu tak sweet... dia cakap kalau nak sweet lepas kahwin... sebelum kahwin kita tak payah nak celebrate bagai... nanti dah kahwin kalau dah semua benda dah buat... tak best... sebab moment tu semua dah rasa sebelum kahwin... so aku pun diam je lah... nak kata apa kan... hahhahah... merajuk pun bukan dia reti pujuk masa tu... last-last aku yang baik sendiri... 

so sebelum nak kahwin... hubby ajak bergambar sama-sama... sebab dia cakap... kalau kita jumpa.. amik gambar sendiri mesti tak cantik... kalau ada photographer mesti cantik gambar kita nanti... so bila dengar ayat tu... seronok aku dengar tau... senyum sampai ke telinga... aku rasa benda ni je paling berbunga aku rasa... sebab aku suka posing-posing... tapi bila hubby ada... aku jadi kaku sikit... selamat ada kawan nak teman... siap dapat sponsor tudung lagi tau... syokkk sangat... make up pun di sponsor juga... hehehhehe.... 

tahun ni birthday aku... aku tak nak apa-apa... cukuplah hadiah yang Allah kasi dekat aku ni... seorang suami yang penyayang.... aku hargai sangat dia tunai kan janji dia untuk buat kan aku ni yang halal untuk dia... ummi tak nak hadiah yang mahal-mahal... ummi cuma nak hadiah baby dari hubby... hahahahaha.... insyaallah kalau allah kasi rezeki dekat kami... kami beryukur sangat dengan hadiah yang allah amanahkan tu... 















jubah yang kami pakai ni... kami beli untuk hantaran masa bertunang dulu... baju yang aku pakai tu dari Wawa Zainal dan baju yang hubby pakai tu dari Ariel Zafriel... 








hubby aku ni kalau depan camera memang susah nak senyum.. so banyak-banyak bersabar je lah photographer... hahahhaha.... 






terima kasih jenny & friend sebab sudi teman aku berphotoshoot panas-panas buta tu... terima kasih jenny sebab sudi jadikan aku model shawl kau... seronok sangat dapat pakai tudung kau.. selesa tau... teletak je dekat kepala ni.... 


tata semua
meowww meowww
Assalammualaikum


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in