Photographer by Khairol Akmar Pictures


" We Save Your Moment "




Last Promo 13th day of  February, 2016 


Assalammualaikum semua,
Pada sabtu pagi (30/1/2016)  jam di dinding menunjukkan ( 2.45 a.m ) Eyrra tertiba nak update blog tentang my photographer masa engagement day 21/11/2015 hari tu... dia lah yang handle untuk majlis pertunangan Eyrra hari tu... sebab sebelum majlis pertunangan Eyrra... Eyrra kene tipu dengan photographer yang lain... dah bayar duit booking RM300... tuptup hilang macam tu je... tanpa dengar berita lagi... so Eyrra dah tak ada pilihan lain... Eyrra pun contact Abang Khairol Kamarolzali... dia cakap 21/11/2015 dia dah ada customer lain... tapi Eyrra memang dah buntu sangat... sebab dah last minit kan... so Abang Khairol cakap dia boleh tolong Eyrra... nanti dia hantar crew dari Melaka Abang Asai Eyes ... crew Abang Khairol lah yang ganti tempat dia masa majlis tu... gambar-gambar masa majlis Eyrra Abang Asai Eyes lah yang shoot kan... thanks dekat Abang Asai Eyes sebab jalankan tanggungjawab sebagai photographer Eyrra masa majlis tunang hari tu... sebab Eyrra pun dah tak ada masa nak cari-cari kan... takut kene tipu lagi... dah last minit... Eyrra harap  korang perlu berhati-hati nak cari photographer... jangan terlalu percaya dekat orang... selidik dulu... orang tu dah daftar dekat ssm ke belum... kalau tak memang kene tipu lah nanti kan... fikir dulu sebelum bertindak... 

walaupun dah 2 bulan berlalu... mesti korang semua dah muak nak tengok gambar-gambar Eyrra masa tunang hari tu kan... sebab gambar dah lama baru nak gedik-gedik update kat blog kan... memang tak excited lah korang nak tengok... gambar dah basi gitu... mesti korang tertanya-tanya bila lah Eyrra nak kahwin kan... sabar-sabar... benda baru nak rancang.... hehehehe.... kalau dah siap kad nanti... baru lah Eyrra jemput korang datang yer.... 

Tujuan Eyrra update blog tentang photographer Khairol Akmar Pictures ni sebab Eyrra nak share sikit... Eyrra lebih selesa panggil Abang Khairol je... so Eyrra nak citer sikit Abang Khairol ni ada buat promo untuk raya cina ni... so sesiapa yang wedding atau engagement dia hampir dekat ni boleh lah booking awal-awal... mana tau korang boleh dapat pakej yang lagi murah dari harga yang ditawarkan... mana tau kan... sebab Abang Khairol ni baik sangat orangnya... korang mesti berpuas hati dengan gambar-gambar yang dia sendiri amik.... sebab gambar yang dia sendiri amik tu memang banyak gila... sampai korang pun tak larat nak senyum lagi tau... lagi pun Abg Khairol ni sporting gila orang nya... senang nak kerjasama dengan dia... 




Gambar dekat atas ni Eyrra sendiri yang edit " Engagement Day " sebab tangan ni gatal-gatal nak edit... sebab takut orang keliru dengan gambar ni nanti... hahhahah... sebab mesti orang ingat tu gambar wedding Eyrra nanti... padahal gambar tunang je... over macam gambar kahwin pula kan kan... mesti korang akan cakap macam tu... ( dalam hati : sebab memang ramai cakap majlis Eyrra grand... macam majlis kahwin... padahal majlis Eyrra biasa je... cuma dalam gambar je nampak grand... realitinya biasa je... ikut kemampuan... sebab zaman sekarang ni memang orang pasang pelamin mini pun kan... so apa salahnya Eyrra nak merasa juga... hehehhe.... Alhamdulillah... syukur dengan apa yang kita ada.... niat bukan nak riak... tapi kalau sekadar nak merasa macam orang lain juga tak salah kan... janji kita tak berhutang dengan orang.... itu yang penting... niat kene baik je kalau nak buat sesuatu... inshaallah... Allah s.w.t akan tolong kita....)




Eyrra nak cerita sikit... kalau korang sibuk sangat tak dapat jumpa Abang Khairol untuk amik gambar by hand... Abang Khairol boleh je post laju... seriusly memang tak akan rosak... Eyrra jamin sangat... sebab Abang Khairol mesti balut elok-elok... sampai korang sendiri pun susah gila nak buka nanti... hahhahaha




bila dah buka plastic pun still nampak elok lagi kan... so jangan risau....




mesti tertanya-tanya kan pakej yang mana Eyrra amik ni... dapat 2 Frame , 1 Album Custom &  
1 CD... mahal ke??? murah ke??? nak tau boleh tanya sendiri dekat Abang Khairol... sebab harga kan berubah-ubah... 




Eyrra suka sangat Album Custom ni... Album ni memang tebal... memang tahan lasak... so korang tak payah risau lah Album ni terkoyak ke apa... sebab Album Custom ni keras sangat.... inshaallah kalau kene air pun tak ada apa-apa... boleh lap je...





sorry sangat sebab Eyrra tak dapat share frame ni sangat... sebab Eyrra tak tau lagi nak gantung dekat mana... dekat rumah family atau rumah sendiri nanti... so memang Eyrra tak buka lagi plastik tu... takut berabuk je nanti.... 




Album Custom ni memang tebal... so memang puas hati...




contoh bahagian dalam Album




ni gambar masa Eyrra tengah make up... macam seram pula tengok muka masa ni... 




masa ni lah berdebar-debar sebab dah sah jadi Tunang orang... kawan-kawan yang datang masa majlis tu yang tau gelagat Eyrra macam mana... hahahah... tak tentu arah dekat dalam bilik... cuak punya pasal... selamat diaorang ada masa majlis tu... kalau tak memang lah Eyrra pengsan masa tu... hehehhe... over tau...




tu lah bekas CD... cantik tau CD tu.... nak tau CD tu macam mana... pergi lah booking dulu... hahahha... kemas je keje Abang Khairol ni... Eyrra suka sangat....




Abang Khairol cakap muka En.Tunang memang tak reti senyum ke... hehehhe... En.Tunang tu pemalu orang nya... dia memang tak reti senyum....






Kalau sesiapa nak tengok gambar-gambar yang lain boleh lah pergi dekat FB & IG Abang Khairol sendiri... Eyrra tak dapat nak share banyak-banyak sebab Eyrra just tunang je kan... nanti nampak macam over sangat pula... hehheheh...

IG : khairolakmarpictures
FB : khairolakmarpictures
Whatsapp : 012-6558965




korang doakan Eyrra dengan En.Tunang yer... Save the date Eyrra & Shah **/**/20**...  
okeylah dah ngantuk tahap apa dah ni... mata pun dah macam panda dah... dah lama tak update blog memalam macam ni... jam pun dah pukul 3.54 a.m... tidur dulu yer... 


tata semua
meoww meowww
Assalammualaikum


Kaulah Jantung Hatiku ( 28th day of January, 19** )


" Happy Birthday Ayah "




Assalammualaikum semua,
Hari ni 28 January 19** birthday Ayah Eyrra... Alhamdullilah Ayah masih bersama Eyrra walaupun bukan sebungbung... tapi masih menghirup udara segar dibumi yang indah ini... syukur Alhamdullilah esok Eyrra balik Melaka kita jumpa k... Eyrra sayang sangat dekat Ayah... walaupun Ayah tegas orangnya... tapi Eyrra tau Ayah seorang yang penyayang... Mula-mula Ayah sedih sebab Anak dia dah Tunang... tapi Ayah tau dia dah tua... dia dah boleh terima orang lain untuk jaga anak Bongsu dia ni... dia pun dah kenal latar belakang keluarga En. Tunang... so dia harapkan En. Tunang Eyrra boleh jaga Eyrra macam dia jaga Eyrra... 

Ayah suka sangat dengan En. Tunang... Ayah tak sabar nak tengok Eyrra naik pelamin dengan En, Tunang... Eyrra harap sangat korang semua boleh doakan kesihatan Ayah Eyrra sihat selalu... Ya Allah kau sihatkanlah tubuh badannya... aku tak mintak lebih.... aku nak tengok Ayah sentiasa sihat... sedih bila tengok dia sakit... Eyrra doakan Ayah dari jauh...

Ayah Eyrra dah tak larat nak drive lagi,,, mata dia pun dah kabur... so Eyrra memang tak kasi Ayah bawa kereta lagi... so ada anak-anak yang ramai ni lah kene bawa dia jalan-jalan... beriadah dekat tempat-tempat yang tenang... menghirup udara segar dekat luar... nanti Eyrra balik Melaka... petang-petang kita pergi pantai lagi k... makan goreng pisang & air kelapa tepi pantai... Eyrra happy bila tengok Ayah happy.... Ayah Eyrra tak perlu pergi tempat-tempat yang mahal-mahal... janji anak-anak sentiasa buat dia bahagia...  

HAPPY BIRTHDAY AYAH


tata semua
meoww meoww
Assalammualaikum 



 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in