PIXY & Carrie Junior


" Bedak Kecantikan Missue Eyrra Zerra "


Assalammualaikum,
kali ni Eyrra nak share bedak apa yang Eyrra dok tepek-tepek dekat muka ni... Eyrra suka sangat share apa yang Eyrra pakai... biar kulit kita sama-sama cantik... hehhehe... ada yang tanya Eyrra... nape Eyrra nak share rahsia kecantikan kulit Eyrra ... alamakkkk cantik ke???? hahahha... pandai berguraukan korang ni... nak amik hati titew lah tu... hehheheh... nak tau rahsia Eyrra lah tu... kan kan... okeylah Eyrra bukannya jenis yang nak rahsia bagai ni... sebab kalau orang tanya baik-baik dekat Eyrra.. so Eyrra dengan senang hati nak share apa yang Eyrra pakai... Eyrra just nak share dekat korang semua... sebab orang perempuan ni dia kene ada basic make up untuk harian dia.. make up natural untuk pergi office & kelas... tak kan nak nampak muka pucat je kan... bedak yang sesuai untuk kulit muka Eyrra bedak PIXY & Carrie Junior... so lepas ni korang boleh lah try pakai bedak dekat bawah ni kalau nak rasa kulit lembut macam baby... 







tata semua
meoww meoww
Assalammualaikum


3 comments:

  1. suka cium bau body shower carrie junior

    ReplyDelete
  2. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

    ReplyDelete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in