Nature Republic


" Nak Kulit Lembab & Licin ??? Gunalah Nature Republic "



Assalammualaikum, 
Eyrra nak share tentang Nature Republic ni... Eyrra start pakai tahun ni dalam bulan 2 macam tu... kira baru je pakai... dulu masa zaman sekolah Eyrra suka pakai lidah buaya... sanggup tau pergi cari dekat rumah orang yang ada daun lidah buaya tu... lepas tu pergi belakang rumah... pergi tanam daun tu dalam pasu... kasi dia membiak sikit... heheheh... sebab Eyrra dengar citer dari orang tua-tua yang lidah buaya ni boleh licin & lembab kan kulit... so nak cuba jugalah kan... sebab petua orang tua-tua ni kan elok... sebab orang dulu-dulu nak cantik.... guna bahan semula jadi je... sebab dulu mana ada product macam-macam kan... lagi pun orang dulu mana ada banyak duit sangat... diaorang just guna duit untuk beli makanan je... Eyrra percaya dekat lidah buaya tu sebab alam semula jadikan... so tak ada campuran apa-apa... memang sanggup lah nak cari dan tanam sendiri... sebab macam-macam boleh guna dengan lidah buaya tu... untuk rambut, muka, kulit badan... so memang berbaloi jugalah kan guna lidah buaya ni...

okeylah Eyrra bukan nak citer tentang lidah buaya yang kene tanam sendiri tu... Eyrra faham orang zaman sekarang ni mana rajin dah nak tanam-tanam ni kan... better korang pergi mana-mana mall dekat tempat korang tu... cari kedai yang ada jual Nature Republic ... make sure korang cari yang original k... jangan main rembat je... nanti kalau kulit problem.. salah kan product tu pula... padahal korang beli yang tak original... so pandai-pandailah pilih barang yang original k... senang citer cari dekat kedai yang jual Nature Repuclic ...

dekat gambar atas tu ada panduan Nature Republic ni boleh guna untuk apa... korang baca pun boleh fahamkan boleh guna untuk apa... kalau Eyrra suka guna untuk remove make up, kalau malam-malam sebelum nak tidur Eyrra tepek dekat muka... biar kulit segar dan bernafas sikit... lepas tu pakailah sampai korang tertidur... sebab sejuk kan dekat muka... kalau nak letak dekat mata kene pakai kapas... kalau rasa susah nak tidur cuba letas kapas dekat mata letak Nature Republic tu mesti tertidur terus... kalau stress pun boleh letak juga... confirm korang tak ingat benda lain dah... terlena tidur terus...

Nak elakkan sun burn dekat muka... lepas je kene panas... korang relax-relax... sapu Nature Republic guna kapas... lepas tu rest kejap... jangan terus mandi.. sebab badan tengah panas lagikan,.. so relax kan badan dulu dengan Nature Republic... lepas tu baru pergi mandi....




apalah Missue Eyrra Zerra ni sik membebel je dari tadi... tapi tak tunjuk-tunjuk pun kan Aloe Vera 92% Soothing Gel ni dekat korang.... haaaaaaa.... korang mesti pernah nampak benda ni kan... tak pernah pun teringin nak beli... sebab tak tau kegunaan dia untuk apa... sekarang ni Eyrra dah share... mesti korang rasa jimat gila.. sebab macam-macam boleh buat dengan benda alah tu kan... so apa lagi... cepat-cepatlah rembat dekat kedai yang berhampiran rumah korang... senang je kan cara nak guna dia... jangan cakap Eyrra tak share k....




AWAS !!!

Kalau korang dah beli bekas bulat tu... korang jangan main celup-celup je jari dekat dalam bekas tu nak amik gel... korang asingkan dalam bekas lain... sebab Aloe Vera ni sensitive sikit... tak boleh kene habuk... lagi pun kita nak pakai dekat muka kan,.. tak kan nak campur-campur... better beli botol yang boleh picit-picit ke... alah korang pergi DIY atau Daiso mesti ada botol-botol kecik yang boleh picit-picit tu... beli yang murah-murah pun okey... beli yang kecik-kecik je senang nak bawa pergi mana-mana nanti...

okeylah nak jimat duit boleh lah try guna benda ni... tahan lama juga tau 1 bekas bulat tu... so korang dah boleh jimat dah duit tu... tak payah pening-pening kepala nak pakai macam-macam lagikan...


tata semua,
meoww meoww
Assalammualaikum

3 comments:

  1. Nature Republic punya aloe vera yg paling popular kan?! Kita selalu campur ni dengan foundation sebab kadang2 kulit kering, so boleh moisturise sekali. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestkan pakai aloe vera ni... macam-macam boleh guna kan... memang best lah...

      Delete
  2. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

    ReplyDelete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in