Eversoft & Sabun Gluta


" Pencuci Muka Pilihan Saya "


Assalammualaikum,
hari ni Eyrra nak share pencuci muka Eversoft & Sabun Gluta... Eyrra pilih Eversoft sebab dulu kulit Eyrra sentiasa ada jerawat dekat dahi... so macam-macam benda jugalah Eyrra guna... tak jalan juga... sampai stress tengok dahi sendiri macam tu.... Mak Eyrra ada share pencuci muka ni... tapi Eyrra degil sikit... tak nak cuba langsung... sebab takut kulit lagi bermasalah dari sebelumnya.... tapi bila tengok jerawat mak kejap je kecut... jealous juga... sebab mak yang dah berumur tu pun kulit okey tak kan anak dia bermasalah pula... sedih juga bila tengok dahi banyak toing toing masa tu... Eyrra pun lembut kan hati ni nak cuba juga pakai pencuci Eversoft tu...

Eyrra start pakai pencuci muka masa form 4 rasanya... sebab masa tu baru start tumbuh jerawat... tapi masa tu tumbuh sikit-sikit je... so memang jarang pakai pencuci muka... sebab kulit okey kan.. naik pun 1 atau 2 macam tu je... bila datang moon... kalau tak kulit okey je...




masa zaman sekolah dulu packaging macam tu... masa ni Eyrra memang jarang guna pencuci muka... sebab masalah jerawat tak ada pun.. seronok sangat-sangat masa ni... tak payah fikir pasal jerawat... memang kulit flawless habis masa sekolah... nak kulit masa zaman sekolah dulu,.. natural je... tak payah pakai krim pun dah okey.... sekarang je wajib pakai krim... takut jerawat buat tapak dekat muka....

Masa zaman UITM pula... dah tukar packaging baru... makin lama makin menarik juga packaging Eversoft ni kan... masa zaman U dulu... naik Sem 2... Eyrra ada tukar product lain... yang lagi mahal.. acah-acah nak pakai yang mahal-mahal... ingat kulit kita ni makin cantik.... rupanya makin masalah... so Eyrra stop terus... terus buang product tu... memang tak sesuai dengan kulit Eyrra... makin bertambah-tambah jerawat dekat dahi... just dekat dahi je... dekat tempat lain tak ada pula... masa tu Eyrra stop pakai Eversoft... konon-kononnya nak cuba product lain... tapi memang tak boleh... memang kene guna Eversoft juga... memang dah tak boleh tukar lain dah... penjagaan kulit Eyrra untuk elak jerawat adalah Eversoft... itu je Eyrra pakai untuk elak kan jerawat... kulit Eyrra naik jerawat bila datang moon je sekarang ni... Alhamdulillah... kulit semakin pulih masa tu...
Bila tahun 2016 ni, bila pencuci muka dah habis... pergi tesco hari tu... puas pusing-pusing cari Eversoft... kenapa dah tak ada ni... risau juga masa tu... hahhahha... bukan risau sebab tak ada Eversoft dekat situ... risau sebab malas nak cari tempat lain... dah alang-alang ada dekat situ... memang kene cari juga... lepas tu Eyrra ternampak Eversoft berderet dekat belah bawah sekali.. so siap duduk situ... baca apa yang ada dekat belakang packaging tu... bila baca... memang sama macam yang sebelum ni Eyrra guna... cuma ada lah tambah bahan-bahan yang lain... 

korang jangan lupa cuba pencuci muka ni... mana tau jerawat degil korang pun  boleh hilang juga nanti... tak ada lah risau sangatkan... kulit makin lama makin pulih....




ramaiiii yang tanya Eyrra pakai apa kulit putih... Eyrra cuma pakai pencuci sabun gluta yang Eyrra jual ni je... memang tak pakai pencerahan yang lain... kalau tak percaya... pergi jenguk bilik air Eyrra sendiri... hahahahha... Eyrra memang dah lama pakai sabun gluta ni... memang kulit putih & tak menipiskan kulit pun... so sesiapa yang tanya Eyrra banyak kali & tak percaya Eyrra pakai apa... pencerahan muka memang Eyrra pakai ni... sesuai untuk kulit berjerawat & berjeragat...

okeylah, Eyrra dah share tentang pencuci muka penjagaan kulit Eyrra... mana tau boleh membantu korang juga nanti... nasihat Eyrra kalau nak cuba product baru... cuba pakai dekat dagu dulu... kalau tak naik jerawat selama 3 hari... maknanya pencuci tu sesuai dengan kulit kita... kalau jerawat naik dekat dagu... better korang stop... tu je panduan nak guna pencuci muka yang baru beli....


tata semua,
meoww meoww
Assalammualaikum

4 comments:

  1. oh mula dari dagu dulu ye. baru tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. nak elakkan dari masalah pengunaan product baru.. hehehhe... so kalau tak sesuai dengan kulit kita.. just dagu je... tempat lain okey lagi kan... lagi pun dagu kan selalu berminyak.. so memang sesuai guna dekat situ dulu.. kalau tak ada apa2 effect... baru guna 1 muka...

      Delete
    2. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

      Delete
  2. Hye. Assalamualaikum sis eyrra.. Sy teringin cuba sabun gluta tu. Mcm mana sy nak beli ye sis?

    ReplyDelete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in