SHAWL by @baieyahsm


" Awak Nak Kiut ??? Jom Pakai Shawl @baieyahsm "




Assalammualaikum,
Hari ni Eyrra nak promote satu IG shop yang baru lagi nak meningkat usia... kira masih lagi merangkak-rangkak dalam bidang bisness... so korang boleh lah terjah sendiri dekat IG shop dia... owner shawl ni masih muda lagi... masih belajar lagi... kira dia gigih juga lah nak buat bisness... tapi sekarang ni tak kira usia... kalau ada bakat... tunjuk kan bakat tu melalui kebolehan yang ada... inshaallah rezeki @baieyahsm akan bertambah... 




Haaaaaa !!!! cer korang tengok IG @baieyahsm ni... macam-macam colour ada kan... cantik-cantik semua... so apa lagi... pergi lah terjah IG dia... klik-klik sikit yang cantik-cantik... lepas tu tak payah fikir panjang-panjang korang rembat je satu... buat koleksi shawl korang.... mana tau bila pakai shawl @baieyahsm ni korang rasa selesa dan nak rembat beberapa helai lagi kan... lepas tu boleh share dengan family atau kawan-kawan yang lain... tak gitu....

okeylah tak ada masa nak celoteh banyak-banyak sebab busy sikit akhir-akhir ni....
so korang boleh lah follow IG @baieyahsm laju-laju k...


tata semua,
meoww meoww
Assalammualikum


2 comments:

  1. cantik gak kaler2 nya ye...boleh usha ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sudah pasti cantik... so wajib akak sue kene usha... ehhehe.. mana tau bekenan dihati ke kan...

      Delete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in