New Packaging " Beauty Cream Safi Balqis White Trilogy "


" Pakai Krim Safi Balqis Pun Boleh Jadi Kulit Bersih "


Assalammualaikum semua,
Kali ni Eyrra nak share sikit tentang krim penjagaan kulit Eyrra... ramai yang tegur & bertanya... kulit muka Eyrra putih... Eyrra pakai apa yer... share lah dekat diaorang... ada yang tanya Eyrra cucuk VITAMIN C ke dekat muka??? ada makan SUPPLEMENT ke???? alamakkkk???? kenapa orang target Eyrra cucuk VITAMIN C & makan SUPPLEMENT pula ni... OMG !!!! Eyrra tak pakai benda tu semua... Eyrra tak berani makan pill sebab Eyrra nak kahwin... Pill tak elok untuk perempuan yang belum berkahwin... nak elak benda tak elok berlaku dekat dalam badan kita... lagi pun mana nak datang duit beli benda mahal-mahal tu... Eyrra lagi prefer kalau korang just guna barang-barang yang mampu milik nak tepek dekat muka... kalau kita ajar muka kita ni pakai barang memahal... nanti bila kewangan tak stabil... macam mana???? baik kita fikir masa panjang nak guna product yang mahal-mahal... sebab product harian kita akan selalu guna... bukannya sebulan sekali baru guna kan... tak gitu kengkawan....

baiklah... jom tengok dulu gambar-gambar SAFI BALQIS yang Eyrra guna bermula dari 14 Tahun sampai lah 22 Tahun... memang Eyrra tak nak tukar benda lain... sebab kulit Eyrra dah sebati sangat dengan krim ni... so tak payahlah nak suruh Eyrra cuba pakai benda lain.. memang reject terus....

Krim yang ni Packaging masa Eyrra sekolah menengah dulu... hehehehe.... krim nilah yang pertama buat Eyrra jatuh hati sampai sekarang... masih setia gunakan krim ni....


Bila zaman UITM dulu... dah tukar packaging macam ni... rajin betul SAFI BALQIS ni tukar packaging sampai kadang-kadang Eyrra pun tak tau nak explain dekat orang apa yang Eyrra pakai... sebab krim SAFI BALQIS ni tahan lama... so Eyrra still pakai yang lama... orang yang baru nak pakai tu dia jumpa packaging yang baru... so korang pandai-pandai sendiri lah cari dekat kedai k...


taaaaaadaaaaaaaaaaaa !!!!!
Bila zaman bekerja ni... dah bertukar packaging baru pula... hahhahha... so sesiapa yang tanya dekat Eyrra... make sure korang beli yang packaging yang ni... sebab yang ni paling baru... so bahan dia pun baru lagi... jangan beli yang lama punya... lagi baik beli yang macam ni k... Eyrra perasan sikit yang baru ni rasa kulit lagi lembut... best je bila pegang muka... hehehhe... so siapa yang bekulit gelap tu... nak try kulit jadi cerah.. boleh lah berjinak-jinak mencuba krim ni k....

ada yang tanya... Eyrra memang guna krim ni je ke siang malam??? Eyrra pun tak tau nak explain macam mana... sebab Eyrra pernah try pakai krim malam... tapi kulit Eyrra tak sesuai... so Eyrra guna krim ni untuk malam dan siang sekali... Eyrra rasa kulit Eyrra lagi okey pakai ni je... tak pakai macam-macam... senang kan... jimat duit... hehehhehe... tak payah fikir-fikir nak beli macam-macam untuk muka....


tata semua,
meoww meowww,
Assalammualaikum


7 comments:

  1. Bagusnya kulit muka cantik. Tak pernah cuba Safi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. try lah pakai safi balqis... memang best... kulit lembut je... ramai dah terpengaruh dengan eyra... hehehhe.. pakai safi kulit jadi okey... eyra just share je.. terpulanglah kan kalau diaorang nak cuba juga.. :)

      Delete
  2. Tak pernah try lagi Safi Balqis Whitening ni, tapi selalu jugak girls dekat Twitter recommend kan yang ni together with White Trilogy Facial Foaming cleanser yang botol warna oren tu :D :D

    ieyra h. | blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. try lah... memang best.. kulit jadi lembut... kulit makin lama makin cerah... dulu masa eyra burn kejap.. masa photoshoot... bila 2 hari pakai hilang belang tau...

      Delete
  3. cleanser Eyrra pakai apa ye. share lah whole set skincare Eyrra

    ReplyDelete
  4. Kalau untuk muka yang berjerat . Rasanya okay tak ? 😅

    ReplyDelete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in