MUA by @naslovata


Assalammualaikum semua,
kali ni Eyrra nak share MUA yang serasi dengan Eyrra... memang kalau ada photoshoot memang @naslovata yang selalu akan make up Eyrra... ramai yang tanya... siapa yang make up Eyrra ni... cantik sangat... macam make up artis je... hehehhe... Eyrra pun apa lagi... promote lah @naslovata... semua macam terkejut & tak percaya @naslovata boleh make up secantik ni... walaupun sebelum-sebelum ni make up @naslovata simple je... kurang cantik macam sekarang... Eyrra sebagai sahabat perlu bagi sokongan... bukan jatuhkan lagi dia... kita kalau nak tengok orang melayu berjaya... kita kene bagi semangat dekat dia... nanti makin lama makin semangat dia nak naikkan diri dia sampai dia berjaya... Aaminn...




Make up kali ni  bukannya orang Malaysia je yang puji make up ni cantik... orang-orang Arab pun suka tengok make up Eyrra... rasa segan pula bila orang Arab puji kita cantik... lepas tu puji make up ni cantik... tak sangka orang Arab boleh tegur... terkejut juga... sebab jarang tau orang luar nak tegur dengan orang yang dia tak kenal... nak-nak pelancong dari luar... hehehehe.... 




ni make up sebelum gambar dekat atas tu... seriusly makin lama makin cantik make up @naslovata




sesiapa yang nak contact dengan @naslovata... boleh lah pergi dekat IG : @naslovata sendiri... pergi terjah sikit gambar-gambar yang ada dekat IG dia....


tata semua
meoww meoww
Assalammualaikum

4 comments:

  1. Salam Cik,

    Saya Syahmi dari http://hidup.my/ dan ingin menjemput untuk review
    laman web kami. Kami sangat hargai jika Cik boleh review laman web kami.
    Cik boleh hubungi saya dengan maklumat di bawah.

    Terima Kasih.

    Syahmi
    syahmiruhaizat@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh contact sy melalui FB Missue Eyrra Zerra

      Delete
  2. cantiknya , awak . Salam perkenalan . =) .

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks nadiah... salam perkenalan.. sy dah follow blog awk...

      Delete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in