#doayangbaikbaik


" Dugaan Orang Bertunang "


Assalammualaikum, hari ni Eyrra nak share sikit pasal line merah yang Eyrra letak dekat antara gambar Eyrra dengan En. Tunang hari tu... padahal Eyrra dengan En. Tunang okey okey je... Eyrra tak nak lagi mendatangkan masalah & salah faham dengan gambar tu... harap sangat orang yang buat mulut pasal kami tu... perbetulkan keadaan... selagi tak keluar dari mulut kami... janganlah percaya cakap-cakap orang luar ni... selagi kami boleh diam... kami diam je... Eyrra percaya sangat mesti orang yang suka sangat buat fitnah dekat Eyrra... dia memang suka tengok gambar tu... mesti tergelak-gelak tengok gambar tu... tak gitu... Eyrra just nak cakap... dunia ni macam roda.... kalau kau buat orang... sekelip mata benda tu jadi dekat kau... 

" Hubungan yang matang adalah hubungan yang sering bergaduh tetapi tetap stay, bukan cari lain"

Sebenarnya line merah tu tak bermaksud apa-apa pun... line tu just acah-acah macam bergaduh je... sebab kalau orang baca caption tu elok-elok orang akan faham... bergaduh macam mana pun relationship tu... diaorang tetap stay... kecuali dia bukan jodoh kita... tapi semua tu atas diri kita juga... kalau kita sayangkan dia... gaduh teruk macam mana pun kita tak nak "putus" kalau benda boleh settle apa salahnya bincang elok-elok... 




Eyrra dengan En. Tunang pun dah lama berkawan... Eyrra dah lama suka En. Tunang dari form 1 lagi tau... cuma En. Tunang je tak berapa nak nampak Eyrra masa tu... hahahha... mungkin masa form 1 Eyrra ni dia nampak comot je... hahhaha... tak berapa nak pandang sangatlah kan... dia kan form 4... kacak pula tu... hahahhah... ( awk jangan baca... nanti kening awk makin lebat... hahahhah ) Eyrra pun tak sangka dia boleh suka Eyrra melalui tengok gambar-gambar Eyrra dekat "Facebook" terus add Facebook Eyrra... hehhehe... padahal dia tak tau... dialah lelaki pertama yang Eyrra nampak dekat sekolah dulu.... 9 Tahun juga lah Eyrra dah kenal En. Tunang... tapi bila dia nak kenal dengan Eyrra... dia berlakon sikit.... nama FB dia " Blackport " so memang Eyrra tak terfikir pun dia mamat yang Eyrra suka masa form 1 dulu... sebab dia sorok pasal diri dia... heheheh... dah lama kenal baru tau yang dia ni " Irwanshah " yang budak-budak ni letak nama dia sebab tak tau nama sebenar dia sape masa tu... selalu nampak dari jauh je... hehehheeh




Eyrra minta maaf atas kesilapan yang agak bodoh jugalah... edit gambar sesuka hati... tak fikir akibatnya nanti... mungkin Eyrra ramai yang memerhati... so memang cepat lah keluar dari mulut orang bercerita pasal Eyrra... Eyrra harap korang doakan je lah hubungan kami baik-baik... 




En. Tunang suruh Eyrra letak love dekat situ... cover balik line merah hari tu... sebab takut keluarga yang tengok gambar yang hari tu... takut mereka salah faham pula nanti... benda boleh jadi besar pula nanti...

Inshallah lepas ni Eyrra akan elak dari edit gambar-gambar macam tu lagi... edit tak fikir apa akibatnya nanti... padahal kepala otak ni fikir benda tu biasa je... hehehehe... mungkin orang lain tak sependapat dengan kita... Eyrra otak kau tu please lah jangan gila-gila sangat... orang lain otak tak gila-gila macam hang... so tolonglah faham sikit...


#TOLONGJANGANKECAMSIS

tata semua,
meow meoww,
Assalammualaikum,


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in