Baju Muslimah by @dquealeefa


" Nak Bergaya Jom Pakai Baju Muslimah by @dquealeefa "


Assalammualaikum semua,
hari ni Eyrra nak update tentang baju Muslimah dari " online shopping " yang baru nak berjinak-jinak naik ni... kalau korang free boleh lah terjah IG @dquealeefa ni... mana tau ada yang berkenan dihati ke kan... boleh rembat satu... 





okeylah tak nak celoteh macam-macam lagi... just nak share salah satu baju yang ada jual dekat @dquealeefa tu... sebenarnya banyak lagi... tapi kalau korang nak tau lebih lanjut... pergi terjah sendiri dekat page atau IG @dquealeefa sendiri... 


tata semua
meoww meowww
Assalammualaikum


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in