Shopping Akhir Tahun 2015 di Robinsons


" Shopping Sakan Akhir Tahun 2015 Before Cari Persiapan Untuk Wedding Nanti "


Assalammualaikum semua,
Ramai yang cakap tunang secara tiba-tiba... bila pula nak kahwinnya.... haaaaaaaaaaaa... sebenarnya bukan nak sorok tarikh wedding Eyrra... cuma tak nak tergesa-gesa sangat nak bagi tau tarikh.. sebab persiapan pun belum buat lagi... Eyrra memang tunggu tarikh yang sesuai untuk umumkan nanti.... sebab Eyrra pun baru je habis study.... so nak juga merasa alam pekerjaan... enjoy dengan kawan-kawan sebelum kahwin... buat masa ni masih fikir 20% pasal wedding... inshaallah tarikhnya nanti akan di share dengan semua orang... pasti kene save the date untuk Eyrra k kawan-kawan ku semua... 




Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! mesti tertanya-tanya kan... ni ke barang hantaran Eyrra nanti... ni Eyrra shopping  untuk akhir tahun 2015 je... belum lagi beli barang-barang untuk hantaran... barang hantaran beli masa nak dekat nanti... baru best... tak simpan lelama sangat kan... Eyrra kan dah kerja... so mesti lah nak shopping beg, kasut, & barang keperluan untuk pergi office kan.... tapi bukan barang untuk pergi office je... barang hujung minggu pun beli.... belum dapat gaji lagi dah shopping sakan... hehehhe... tak sabar nak dapat gaji pertama lepas habis study ni...




CASUAL FLAT
RM 129.90




Mata jadi besar gila bila tengok barang-barang dekat ROBINSONS... memang macam-macam ada... rasa macam nak rembat semua je yang ada dekat situ... ni lah kasut hujung minggu Eyrra... selesa sangat... memang tak rugi pilih kasut ni...




DRESS WORK SHOES
RM 419.00





tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... ni lah kasut pergi kerja Eyrra... cun tak cun tak....




WALLET
RM 339.00





Eyrra kalau guna Purses mesti bertahun-tahun... sebab nak beli mahal... mestilah guna sampai betul-betul dah tak rosak... jimat sikit kan...




SHOULDER BAG
RM 379.80





Eyrra suka sangat beg ni... beg hujung minggu Eyrra... memang lasak gila beg ni... design pun limited...




SHOULDER BAG 
RM 199.90




Eyrra suka sangat beg  ni.,. simple je design beg ni... sesuai untuk pergi office... lepas tu siap dapat free beg pergi dinner lagi tau...

Syukur Alhamdullilah dapat juga merasa pakai barang-barang mahal macam ni... bak kata orang tua nanti kalau dah kahwin orang pompuan kene kerja juga... kalau mengharapkan duit suami je memang tak lah nak merasa beli macam-macam kan... so lebih baik kerja sendiri... buka jualan on9 ke... bank up kewangan sikit... inshaallah dapat merasa guna duit sendiri nanti... bukan mengharapkan duit orang lain je... okeylah tak mau celoteh lebih-lebih,...


tata semua
meoww meowww
Assalammualaikum


Mood : Tak Sabar !!!!



" Mood : Tak Sabar Nak Tunggu Album Tunang "


Assalammualaikum semua, entry kali ni Eyrra nak update yang ringkas je... sebab mood tak sabar nak dapat album masa Majlis pertunangan hari tu... hehehe... dengar citer Album Eyrra hampir siap... tu yang tak sabar nak tengok hasilnya macam mana... cantik ke edok kan gambar Eyrra yang hari tu... 

ada yang tanya Eyrra amik 2 photographer ke masa Majlis Pertunangan hari tu... berapa kene bayar??? mahal ke tak??? siapa yang jadi photographer  Eyrra masa Majlis hari tu... nanti Eyrra citer k dekat entry untuk Album Pertunangan nanti... so korang boleh tau maklumat dekat entry tu... 

okeylah Eyrra nak keluar lunch dah... 





tata semua
meoww meoww
Assalammualaikum


 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in