Mood : Tak Sabar !!!!



" Mood : Tak Sabar Nak Tunggu Album Tunang "


Assalammualaikum semua, entry kali ni Eyrra nak update yang ringkas je... sebab mood tak sabar nak dapat album masa Majlis pertunangan hari tu... hehehe... dengar citer Album Eyrra hampir siap... tu yang tak sabar nak tengok hasilnya macam mana... cantik ke edok kan gambar Eyrra yang hari tu... 

ada yang tanya Eyrra amik 2 photographer ke masa Majlis Pertunangan hari tu... berapa kene bayar??? mahal ke tak??? siapa yang jadi photographer  Eyrra masa Majlis hari tu... nanti Eyrra citer k dekat entry untuk Album Pertunangan nanti... so korang boleh tau maklumat dekat entry tu... 

okeylah Eyrra nak keluar lunch dah... 





tata semua
meoww meoww
Assalammualaikum


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in