Sky Tower , The Shore Melaka


" Sky Tower Melaka "




Assalamualaikum,
hai kakak baju merah nak poe mana cecantik ni... hahhaha... plan last minite nak pergi Sky Tower ni sebenarnya... tak plan langsung pun nak jejak kaki dekat sini... sebab memang cadang nak pergi dahtaran pahlawan je... jalan-jalan pergi shopping... tapi disebabkan dah busan sangat... tu yang terfikir nak pergi situ... pening juga lah kepala nak cari lift yang naik tingkat 41... sebab Sky Tower tingkat 42... Sky Tower tu atas sekali memang cuak juga lah nak naik situ... hehehe... jadi gayat juga lah sebab Eyrra pakai hill yang tapak dia halus... jalan pula lubang-lubang... memang hill Eyrra tersekat-sekat lah... kihkihkih... jom terjah gambar-gambar yang Eyrra sempat snap masa tu...











Masuk dekat sky tower ni RM18... itu pun kalau dia belum naik kan lagi harganya... sebab tengah renovation lagi tu... lepas ni memang tak dapat lah harga macam tu kan... hehehe... sekali sekala nak merasa naik tempat tinggi kan... tu yang nekad juga nak naik situ... 

okey lah nanti kalau Eyrra ada pergi mana-mana lagi tempat menarik Eyrra share dekat blog ni... dah lama juga tak update blog... mengarang pun macam kekok dah ni... sebab dah lama sangat tak berblog... 

tata semua
meoww meoww
Assalammualaikum


11 comments:

  1. wahh!!! bestnya kat melaka!! hari tu muja gi kedah.. best juga naik menara alor setar... heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan lupa jalan2 dekat melaka pula.. heheheh

      Delete
  2. Awakk, awak pergi bila eh ni? Sorry tanya, sebab ada dengar orang cakap kat atas tu tak boleh amik gambar. Kena suruh staff dia amikkan then kita kena beli gambar tu dari dia. Betul ke? PLs reply sebab cadangnya nak pegi esok haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je amik gambar... tak kene bayar pun... ada satu tempat je kene staff dia amikkan.. kita kene beli gambar tu...

      Delete
  3. chantek gmbr atas bangunan nih, gayat ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan... gayat juga lah bila dekat atas tu.. hehehe

      Delete
  4. Replies
    1. sy pun tak sure buka pukul berapa.. hehehe.. rasanya pagi pun dah buka..

      Delete
  5. Menarik tgk nya tempat nie . :)

    ReplyDelete
  6. Selalu nampak orang post gambar kat sini. Nak kena pergi jugak nanti. Hii

    ReplyDelete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in