Icity , Shah Alam


" Member Yang Menggila & Sekepala "

Assalammualaikum semua,
kali ni Eyrra update entry yang paling latest... sebelum ni kene tunggu berbulan-bulan baru nak update entry kan... kali ni Eyrra amik masa 2 hari je nak update entry ni... sebab malam ni rasa free pula... hahaha... okey lah jom terjah gambar-gambar Eyrra masa dekat ICITY Shah Alam... 










sejuk gila masa masuk dalam ice ni... Jeni sampail gigil-gigil setengah mati dia cakap... 












Jeni cakap dengan Eyrra kenapa orang semua pandang kita... adakah muka kita pernah keluar tv... Eyrra just fikir positive je... maybe kita cantik... hahahha.. orang tengok lah... kihkihkih.... ( perasan je lebih aku ni... )




masa ni tak sempat nak masuk Red Carpet sebab Jeni dah lapar... hahahaha... 
kita masuk lain kali je lah...




Bro dekat belakang ni tak habis-habis nak tunjuk power dia dekat semua orang... ingat power ler tu... kalau kene ketam Eyrra mesti nangis... hahahha...




rasa macam dekat overseas pula bila snap gambar dengan Polar Bear...




bila pakai baju kembang macam ni feeling dia macam princess tau....




bila kita orang bergabung mesti gambar jadi macam ni... macam-macam muka kita orang buat... tak pernah dapat gambar yang okey... yang ayu-ayu gitu... bila bergambar lupa orang sekeliling yang pandang kita orang... bila dah habis bergambar baru perasan orang pandang kita orang... hahhaa... peduli apa kita orang... janji tak buat benda bukan-bukan... hehehe

tata semua
meoww meoww
Assalammualaikum



5 comments:

  1. Tak pernah sampai lagi.. Bila tah nk sampai i city ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. jemput lah dtg... sekali sekala nak rasa duduk london.. hahahah

      Delete
  2. Cantik & comel sebab tu semua org pandang.. Saya pernah pergi tapi masa tu tak meriah mcm skrg.. Red carpet pun xde lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami biasa je.. hehehhehe... sekarang macam2 ada.. sampai tak larat nak pergi semua...

      Delete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in