Holiday with Cousin 2015


" Bayou Lagoon Melaka "




Assalamualaikum semua,
kali ni Eyrra nak update tentang Bayou Lagoon dekat Melaka... sebenarnya entry ni dah lama dah masa bulan 5 hari tu... baru je nak update sekarang ni... sebab busy dengan test & jalan-jalan dengan classmate Uitm... sebab dah last sem kan... hehehe... disebabkan Madam Bie tak ajak Eyrra pergi Langkawi tahun ni... Eyrra ajak Madam Bie pergi tidur hotel... hehehe... lepas tu Eyrra ajak cousin Eyrra semua ikut sekali... busan lah kan kalau Eyrra pergi dengan parents je... bila ayah dengar Eyrra nak ajak cousin ikut sekali... ayah terus reject nak ikut kita orang tidur hotel... ayah suruh ajak nenek sekali pergi... ayah suruh bawa nenek jalan-jalan... mula-mula Madam Bie pun malas nak ikut... busy katanya... bila dipujuk-pujuk baru nak ikut... anak bongsu kalau pujuk mesti jalan punya lah... drama queen sikit... kihkihkih... kita tidur sini 3 hari 2 malam... padahal rumah dekat Melaka je... tapi gatal-gatal nak tidur hotel lama-lama... itu pun tak puas nak lepak dengan cousin dekat sini...




sampai je hotel tak tau nak buat apa... hahahha... aktivity yang dirancang semua jadi loss... last-last malam tu kita orang pergi tengok movie... hahahha... seronok juga tengok movie malam-malam buta... siap buat dubsmash lagi sementara tunggu nak masuk wayang... kihkihkih.... 




selamat ada kereta roda ni dekat hotel tu... kalau tak kesian nenek nak jalan jauh-jauh pergi kolam dekat bawah ni.... hehehe... seronok nenek dapat tengok orang mandi manda dekat situ....




Hai hai orang Melaka jangan lupa pergi Magic Art Museum ni yer... baru je buka dekat Melaka tak payah pergi jauh-jauh... serbu je dekat sini... Jom terjah gambar-gambar yang Eyrra snap... sebenarnya banyak lagi... tapi tak mampu nak share semua... ehhehhe....



















siapa cakap bergambar tak penat... penat woiiii... rasa nak pengsan pun ada layan art tu semua... hahhaha... banyak gila... Eyrra yang kaki bergambar ni pun tak larat nak redah semua art yang ada....



OTW nak balik hotel sempat lagi snap gambar... hahahha... selamat hotel dekat dengan Art Musuem tu... save duit  minyak kan... cuma kaki lah penat berjalan... 

bila malam pula kita orang lepak klebang... klebang je tempat yang menarik waktu malam... bila malam je baru Madam Bie & Nenek nak ikut berjalan... waktu siang diaorang lagi suka duduk dekat hotel... 

okey lah tu je mampu Eyrra update sebab entry ni dah lama... so rasa macam suram sikit nak cerita... hehehe... k lah tata semua...

Assalammualaikum
Meoww meoww 


1 comments:

  1. Magic Art Museum :) Wow! Menarik tempat ni. Tak pernah tahu pulak kat Melaka ada.

    ReplyDelete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in