Dah Boleh Kahwin Dah :p


" Officially 21 "

Assalammualaikum semua ,
dah berkurun lama Eyrra tak update blog ni... rindu pula dengan diari alam maya Eyrra ni... sampai ramai yang dah selalu tanya... Eyrra dah stop berblog ke??? dah tak update blog pun... senyap je... sunyi sepi je blog Eyrra... Eyrra masih berblog lagi... blog ni adalah diari alam maya Eyrra... Eyrra tak kan tinggal kan dunia blogger ni... dengan adanya blog ni keyakinan hidup Eyrra semakin bertambah untuk terus hidup dengan macam-macam dugaan yang melanda diri ni... bila kita makin besar makin mencabar lah hidup kita ni... Eyrra dah besar... boleh fikir dengan matang... boleh fikir mana yang baik dan mana yang buruk... tak gitu cik timah & cik senah... :p walaupun perangai ni agak periang macam kanak-kanak tapi kepala otak ni akan fikir benda yang tu baik atau tak... so kalau nak dekat dengan Eyrra please lah jangan ada sifat talam 2 muka... luahan kata - ( aku benci orang talam 2 muka ni... depan baik... belakang kutuk mengutuk... itu bukan kawan... tapi lawan... sebab aku tak pernah ambil tau masalah orang... aku tak pernah nak jealous dengan siapa-siapa yang pernah dekat dengan aku... so korang jangan lah nak bertalam-talam dengan aku... aku tak nak pun kawan yang ramai... cukup lah ada kawan yang betul-betul ikhlas dengan aku... tu je nak cakap... ) sorry sangat kalau Eyrra emotional sikit... dalam hidup Eyrra ni tak pernah pun ada kawan rapat atau lebih manjanya lagi BFF... memang tak ada... Eyrra kawan je dengan semua orang... bukan sebab sombong ke apa... cuma Eyrra tak percaya sangat dengan orang... Eyrra hanya percaya dengan parents and family Eyrra je... cukuplah mereka jadi BFF Eyrra.... forever & ever... muahhhhh... bila kita fikir positive pasal orang lain... hati kita akan tenang... sebab hati kita tak hitam & tak fikir bukan-bukan pasal orang lain... my mum selalu cakap... biar orang buat dekat kita... kita jangan balas... diam je... senyum je walaupun kita sakit hati ke apa... hehehe... okey lah tak moh ler emo sangat kan... Eyrra nak cerita pasal birthday Eyrra yang ke 21...




Alhamdullillah walaupun umur dah 21 tahun family Eyrra masih nak celebrate birthday Eyrra yang ke 21 ( 1 May 1994 )... tak pernah tak celebrate... wajib dapat hadiah setiap tahun... sayang sangat Mak & Ayah... celebrate birthday Eyrra 3.5.2015 ni... tu yang hadiah tak dapat lagi... tu yang kek pun tak ada lagi... sedihnya celebrate birthday lambat beberapa hari dari tarikh birthday Eyrra... ermmm.... 

tapi tapi !!!! ada hamba allah yang sudi celebrate birthday Eyrra pada 1 May ni... siap buat kan cupcake sendiri... siap belikan hadiah lagi untuk Eyrra... hamba ALLAH tu adalah Nas Asyikin... kawan Eyrra dekat Masjid Tanah ... ya Allah ada juga hamba Allah yang masih mengigati birthday Eyrra... Kak Nas cakap dia nak buat surprise dekat Eyrra... dah lama tak jumpa Eyrra... dia nak jumpa hari tu... Eyrra tak sihat.... demam... tu yang baru sekarang dapat jumpa... sekali jumpa... wahhh... betul-betul buat Eyrra terharu sangat... 




jeng jeng jeng !!! dah siap pakai inai tangan & kaki dah... dah boleh kahwin dah ni... hahaha... thanks Kak Nas sebab pakai kan inai dekat Eyrra... ni termasuk juga hadiah birthday Eyrra tau... kalau tak kene bayar RM 150 kalau pakai semua ni... ni first time Eyrra pakai henna dekat tangan & kaki tau... kalau tak memang tak lah nak pakai... semperna umur yang ke 21 ni... orang nak kasi hadiah... Eyrra rembat je lah kan... sekejap je pun inai ni... pakai je lah... hehehe... kalau kahwin nanti memang nak tempah awal-awal dekat Kak Nas... sebab cantik sangat dia pakai... lepas tu harga pun murah... sangat lah berbaloi gitu.... Eyrra doakan rezeki akak dalam bidang ni bertambah-tambah... Amin... 




tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!! bila tunjuk dekat parents & family... diaorang cakap macam nak kahwin... hahaha... mana tau lepas pakai inai ni ada yang nak masuk meminang ke kan... mana lah tau... hahaha.... okey lah tak moh celoteh macam-macam... tunggu entry Eyrra pasal celebrate birthday yang ke 21 k.... 


tata semua
meow meowww
Assalammualaikum


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in