Roommate Tersayangku !!!


" Roommate adalah Keluarga Ke 2 Eyrra dekat UITM Segamat "




Assalammualaikum semua,
Haiii haiii warga alam maya semua... dah lama Eyrra tak update blog ni... dah bersawang dah agaknya ni... maybe sebab busy dengan assignment , quiz , test & event... so baru sekarang ni terasa free sikit... tapi kali ni Eyrra tak berapa nak berceloteh sangat sebab Entry kali ni memang nak simple je... sebab busy kan... so celoteh sikit-sikit pun dah cukup... cewahhhh... jom terjah gambar dekat bawah ni...




Eyrra just nak kenal kan roommate baru Eyrra dari sem lepas dengan sekarang ni... yang pakai tudung gold tu Kak Ika roommate dari part 2 sampai Eyrra part 4... dia kira senior Eyrra lah dekat dalam bilik kita orang sem lepas... hehehe... Eyrra memang rapat dengan dia... Kak Ika suka kasi semangat dekat Eyrra... kita orang ni dah macam adik beradik dekat dalam bilik ni... apa-apa yang tak puas hati mesti share dekat Kak Ika... sebab kita orang sekepala... so kalau nak cerita apa-apa memang Kak Ika memahami... tu yang Eyrra suka cerita dekat dia... dia faham je apa yang Eyrra rasa... lepas ni kalau Eyrra dah habis study mesti rindu suasana dekat dalam bilik dengan roommate Eyrra... Kak Ika suka masak... selama Eyrra roommate dengan dia... dia pernah masak kan nasi goreng , kek , spaghetti & macam-macam lagi... kalau dia balik rumah.... mesti rajin bawa makanan untuk Eyrra... hehehe... kalau dekat Uitm pun dia rajin beli makanan untuk Eyrra... Eyrra sayang akak... Eyrra ni cepat rapat dengan umur yang lagi tua dari Eyrra... sebab Eyrra nak rasa sikit kasih sayang seorang kakak... sebab Eyrra anak tunggal perempuan dari 5 beradik... Eyrra tak pernah rasa ada kakak dengan rasa ada adik... bila duduk kolej baru rasa perasaan ada kakak dengan ada adik...

Sekarang ni Eyrra yang paling senior dekat bilik tu... hehehe... senior sangat tau... start budak berdua ni masuk lah gelaran " Kakak " telah di istiharkan... kalau tak , Eyrra je panggil orang kakak... Eyrra je yang manja dekat bilik ni... sebab dulu Eyrra yang paling junior dalam bilik ni... bila budak berdua ni masuk... terus jadi paling tua... :( budak bedua ni start jadi roommate Eyrra masa Eyrra part 4 sampai part 5 ni... Eyrra belum berpeluang nak cerita pasal roommate Eyrra yang baru ni sem lepas... sebab busy...sampai terlupa nak update entry pasal diaorang... oppp.. lupa pula nak kenal kan nama diaorang... yang tudung 3 line tu nama dia Fatin Najwa... yang sebelah Fatin tu nama dia Izzah... Izzah yang berlakon Ombak Rindu tu... hahahha...

Roommate Eyrra sekarang ni semuanya best... sebab diaorang ni suka berzumba , jaga permakanan , jaga badan gitu... so kita boleh geng lah kan... sebab Eyrra pun gila-gila juga... bila dapat roommate yang sekepala macam ni... seronok je rasa... sebab apa yang kita nak buat diaorang pun suka... Eyrra suka nyanyi... roommate Eyrra yang Wafa tu pun suka karaoke dengan Eyrra dekat dalam bilik... lepas tu roommate Eyrra suka share apa-apa yang cantik pasal pakaian , kasut & tudung... terbaik lah mereka ni... Fatin pula suka ajarkan Eyrra cara-cara pakai shawl dengan kemas... kalau dia tak ajar... mesti comot je Eyrra pakai shawl... thanks semua roommateku... 

alamak lupa pula nak kenal kan roommate paling junior dekat dalam bilik ni.... jeng jeng jeng... bukan tak nak kenal kan... nanti kalau ada masa nanti Eyrra cerita pasal dia k... sebab baru je kenal sem ni... so tak kenal lagi perangai dia macam mana... yang penting dia baik orangnya... haaaaa... nak share juga dekat sini... start Eyrra masuk bilik ni... dari Eyrra part 2 sampai part 5 ni... roommate Eyrra semua anak sulung... Eyrra sorang je anak bongsu... pandai UPK letak kan... tapi walaupun Eyrra anak bongsu... tapi Eyrra anak tunggal perempuan... kira macam anak sulung perempuan juga lah kan... hehehhe... okey lah tak nak celoteh panjang-panjang... 


tata semua
meoww meoww
Assalammualaikum


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in