Mineral Coffe ( Exam Fever )


" Cara-cara nak jadi Burung Hantu ??? "


Assalammualaikum semua ,
Mood hari ni Eyrra baru lepas habis first paper Banking Operation & sambil-sambil study untuk next paper 28.9.2014 Malaysian Economics sempat lagi nak update entry pasal " Mineral Coffee "... Why ??? Eyrra nak share pasal Mineral Coffee ni sebab Eyrra pun minum juga... Mineral Coffee ni sesuai untuk student yang nak stay up memalam... nak join Eyrra jadi burung hantu memalam... jomlah try minum Mineral Coffee ni... kenapa Eyrra suka study malam??? sebab waktu malam waktu yang paling tenang... tak ada orang nak kacau-kacau kita... tak bising... tenang je... masa tu lah rasanya baru senang nak menghafal & faham apa yang kita study... mesti tertanya-tanyakan... macam mana lah rupa Mineral Coffee ni.... haaaaa... jom terjah dekat bawah ni... Eyrra ada share gambar Mineral Coffee... kalau korang tengok gambar dekat bawah ni... korang boleh agak 1 stick besar mana... hehehe... sorry entry kali ni sangat ringkat je... nak tau lebih lagi... kene tanya orang yang jual benda nilah... Eyrra tak pandai nak terang lebih-lebih... hehehe... mana tau nak tau lebih lagi pasal Mineral Coffee ni kan...




Price  :
WM RM 26.50
EM RM 27.50




1 kotak ada 20 sticks




ni lah ingredients " Mineral Coffee "




korang boleh agak sendirilah kan besar mana stick ni.... yang bestnya... Mineral Coffee ni bau dia harum je... nyummm nyumm... selera je minum... hehehhe... kalau minum dalam bilik... 1 bilik bau tau... hehehe... 




saje gedik-gedik tepek kan ni... sebenarnya tak ada function pun... hahahhaha




taaaaaaaadaaa !!!!! dah siap dah Mineral Coffe Eyrra... saya minum dulu.... saya dah... anda bila lagi nak cuba... Eyrra dah beli 2 kotak dah tau... hehehe... okeylah... mood study dah datang ni... selamat mencuba yer .... ehhhh lupaaa pula... kalau nak order Mineral Coffee ni bukan dekat Eyrra k... Eyrra tak jual pun... Eyrra just promote je... hehehhe... saje nak share dekat sesiapa yang nak stay up... tapi mata sik mengantuk je... macam mana nak contact ???? cer tengok dekat bawah ni...

Amsyar Zarrin

Instagram : amsyarzarrin
H/P : 017-7260361


tata semua
meowww mewoww
Assalammualaikum semua
:p



The Next Week !!! Final Exam ???


" Demam Exam Kembali "


Assalammualaikum kawan-kawan...
Wowww dah bersawang rasanya Blog Eyrra ni... dah lama juga tak update entry... student lah katakan... busy study... kuang kuang kuang... belum ada masa nak berupdate entry dalam keadaan sekarang ni... moment punya lah banyak dalam sem ni... tapi belum ada kesempatan nak update... maybe cuti sem ni baru gedik-gedik nak update entry yang lama... hehehhe... maybe orang pun naik bosan kot baca nanti... entry lama kan.. dah bersawang dekat draft tu... sekarang ni orang lebih minat tengok gambar dari baca celoteh yang menjaler-jaler ni kan... hehehe... untunglah memasing dah ada hangpong canggih... semua ada Instagram kan kan... blog kita ni mana ada orang nak pandang lagi... so cry... :'(

okey lah kali ni nak selit sikit-sikit je... mood nak study... minggu depan je dah nak final... please lah Eyrra... kau jangan buang masa lagi... sem ni semua subject kau reading... kalau kau lalai sikit je... habis lah kau... thanks kepada kawan-kawan yang sentiasa support Eyrra... bagi semangat... wahhhh.. terharu tau... thanks kawan-kawan alam maya ku... yang selalu kasi semangat dekat FB , Twitter , Instagram & Wechat... walaupun tak kenal... korang bagi semangat pun dah memadaii... alhamdulillah... 

Thanks juga kepada My Family sebab sentiasa support Eyrra... muahhhh... i lap u... sweet dreammm... hahahhaa... ( saje je tiruuu budak korea tu sebab dia kiuttt ) thanks for my parent yang tak putus-putus mendoakan kejayaan anak bongsu dia yang manja tahap princess ni... hahahhaa... ( perah santan je aku rasa... mesti orang baca nak termuntah...  )





 Fever ????? OMG !!! Eyrra baru je lepas sihat dari sakit kepala , badan rasa panas , menggigil & selsema teruk... selamat classmate Eyrra kasi ubat selsema & deman... terus je ngap... kalau tak berlarutan lagi lah masalah... dah memang macam ni... bila nak exam je.. mesti sakit atau demam... orang demam exam... Eyrra demam sakit... :'( alhamdulillah cepat sembuh... tak macam sem sebelum ni demam sampai seminggu... mungkin allah nak pupus kan dosa-dosa kecik Eyrra... Ya AllAH , aku manusia yang serbe serbi banyak kekurangan & kelemahan... kau dekatkan lah aku dengan orang-orang yang boleh membimbing aku ke jalan yang baik & diredhai oleh Allah... Amin... Doa kan Eyrra dapat jawap exem dengan tenang & sihat... Amin...


tata semua
meoww meowww 
Assalammualaikum 
:p


 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in