Hasil Tangan NasLovata


" Make Up , Inai & Photoshoot by NasLovata "

Assalammualaikum semua, 
kali ni Eyrra ada entry yang paling best sangat... Eyrra nak kongsikan dekat kawan-kawan semua... tentang " Hasil Tangan NasLovata " okeylah mesti korang nak tahu lebih lanjut lagi tentang NasLovata ni... NasLovata ni adalah senior sekolah Eyrra... dia baru je berjinak-jinak dalam bidang make up , photoshoot & inai... dari usia yang sangat muda ni... NasLovata sudah menceburi bidang ni sejak tahun lepas lagi... bayangkan,usia yang sangat muda ni... NasLovata boleh menghasilkan make up , photoshoot & inai sangat cantik... semua ni hasil tangan NasLovata sendiri... seni inai ditangan yang telah NasLovata lukiskan adalah hasil teknik seni NasLovata sendiri... NasLovata tak ciplak mana-mana hasil seni orang lain... sebab NasLovata fikir... lebih baik gunakan hasil tangan sendiri berbanding curi hasil tangan orang lain... NasLovata inginkan semua orang yang pernah NasLovata inaikan agak berbeza... NasLovata tak nak hasil ciptaannya semuanya sama.... ingat senang ke nak make up , photoshoot & inai kan orang ni... manusia ni macam-macam ragam... tapi NasLovata tak pernah lagi hampakan customer dia... customer NasLovata semuanya berpuas hati dengan hasilnya... 

Okeylah Eyrra nak terangkan juga... mesti korang tertanya-tanyakan... NasLovata ni make up untuk orang kahwin ke??? ohhhh... tidak... NasLovata boleh make up kan untuk orang BERTUNANG , DINNER , MODEL ( make up ANIMASI & HANTU ) & kalau ada Majlis perkahwinan dan ingin di make up oleh NasLovata... NasLovata boleh make up kan... haaaa... apa lagi... jom lah terjah gambar-gambar dekat bawah ni... layannn !!!!




Animasi




Hantu


Eh hampir terlupa pula... NasLovata ada cerita dekat Eyrra... bermulanya NasLovata dalam bidang menginai ni... sebenarnya... NasLovata kene buat assignment untuk subjek PR... NasLovata kene kumpulkan " Dana untuk UITM " mula-mula NasLovata tak terfikir langsung nak buat apa untuk kumpulkan duit untuk Dana UITM ni... dia fikir punya fikir... terlintas pula nak buat inai... lagi pun NasLovata tahu yang NasLovata ada bakat tentang menginaikan orang ni... dia pun menginaikan tangan orang dengan harga RM 5.00... kira murah juga lah tu kan... dengan hasil tangan sendiri... lepas tu dengan kreativiti sendiri... pehhhh... memang ada bakat betul NasLovata ni... lebih 100 orang juga lah yang NasLovata inaikan... lepas je habis kutip untuk Dana UITM... NasLovata terfikir untuk meneruskan lagi menginai untuk orang kahwin & tunang... NasLovata lebih suka menggunakan designnya sendiri... NasLovata cakap dia dapat idea ni bila dia tengok bentuk bunga , ikut naluri sendiri & bila terlintas difikirannya... NasLovata terus je design... tanpa meniru hasil orang lain... jom terjah hasil-hasil lukisan yang NasLovata lukis... sebenarnya banyak lagi... tapi yang ni je yang boleh Eyrra tepek kan dekat blog ni... kalau nak tahu lebih lanjut... korang boleh PM sendiri NasLovata... 




Design PERTAMA




Design KEDUA




Design KETIGA


Eyrra nak cerita sikit tentang make up ni... NasLovata cakap dia minat bab make up ni dari kecik lagi... memang hobi dia lah bab make up make up ni... bila orang dah minat... mesti dia akan usaha kan untuk menceburi bidang yang dia impikan dari kecik lagi... insyaallah apa yang NasLovata impikan akan berjaya pada suatu hari nanti... NasLovata bermula dari rakan-rakan Uitm... NasLovata tak kisah pun berapa yang rakan-rakan Uitm mampu bayar... sebab bila dah minat... NasLovata sanggup lakukan... walaupun NasLovata sibuk dengan assignment... NasLovata mula kan business ni secara kecil-kecilan... mula-mula barang-barang make up dia tak lengkap... dia pergi ke Singapura & Batam , Indonesia untuk beli barang-barang make up yang berkualiti untuk kulit semua orang... barang-barang make up NasLovata semuanya high class... jangan risau tentang product yang NasLovata pakai... memang berkualiti... lepas tu sambil NasLovata make up... dia akan ajarkan teknik-teknik kecantikan... memang terbaik NasLovata... dia tak pernah kedekut ilmu kecantikan...




mesti bila korang tengok gambar ni mesti korang ingat NasLovata cukur kening Eyrra kan kan... semua orang akan berfikir benda yang sama... bukan Eyrra je... sebenarnya NasLovata tak cukur pun kening Eyrra... mula-mula Eyrra ingat dia cukur... tapi dia ada teknik-tekniknya... NasLovata tak akan cukur kening... sebab dia tau cukur kening adalah dosa... bila Eyrra tengok model yang lain... bila NasLovata make up kan... rupanya tak cukur pun... ada tekniknya tersendiri... kalau nak tahu macam mana... kene lah make up dengan NasLovata... :)




tentang bulu mata tu pula... NasLovata tak suka pakaikan benda yang sama dekat semua orang... bulu mata tu... dia terus buang... sebab dia cakap tak elok pakai bulu mata bekas orang lain... kira NasLovata jaga kebersihan semua customer dia... 




semua gambar-gambar yang NasLovata snap ni... Eyrra tak edit langsung... sebab nak tunjuk dekat korang yang original... biar korang percaya... kalau edit semua orang boleh edit kasi cantik kan... Eyrra tak nak menipu orang melalui entry Eyrra... Eyrra tak kan edit gambar Eyrra untuk nampak cantik... korang tengok sendiri pun dah boleh menilaikannya... edit or tak...




tudung ni pun NasLovata yang pakaikan... Eyrra pun tak reti pakai tudung macam ni... belit-belit... tapi cantik sangat... kene dengan muka Eyrra... Eyrra lupa pula nak belajar dengan NasLovata....




semua gambar-gambar ni NasLovata yang snap kan... banyak gila idea dia... memang tak rugilah kalau korang make up + photoshoot dengan NasLovata... layanan dia sangatlah baik... korang mesti berpuas hati dengan layanan NasLovata... 




sebenarnya banyak lagi gambar-gambar... tapi Eyrra tak boleh lah nak tepek semua dekat blog ni... hehehe... cukuplah tu je...  :)




tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
ni lah NasLovata... dialah yang make up , inai & photoshoot....
dalam satu hari... dia boleh buat ni semua tapi untuk sorang je lah... hahaha... kalau ramai-ramai penatlah kan... kecuali make up & photoshoot... maybe boleh ramai... bergantung kepada NasLovata sendiri... okeylah... korang boleh PM NasLovata dekat Facebook & Instagram...

Facebook NasLovata

NasLovata "

Instagram NasLovata 

" @naslovata "



tata semua
meowww meowww
Assalammualaikum semua


Giant Bubble Putrajaya


" Alangkah Indah Apabila Dapat Main Giant Bubble "




Assalammualaikum semua,
Entry kali ni Eyrra nak kongsi dekat korang semua pasal " Giant Bubble "sebenarnya dah lama dah Eyrra nak main benda ni... selalu cakap nak main benda ni... tapi susah je nak jumpa... sebab Giant Bubble selalu ada dekat tasik je... macam dekat Putrajaya & Tasik Titiwangsa je yang selalu ada Giant Bubble ni... Eyrra kalau dah teringgin sangat nak main... mesti Eyrra cari benda tu sampai dapat... ingat kan balik Melaka nanti nak ajak parents pergi Putrajaya... tidur rumah Abang dekat sana... boleh ajak pergi Tasik Titiwangsa... tertiba je " Giant Bubble Putrajaya " ni ada masa Karnival Terbuka Uitm Segamat... Eyrra apa lagi.. suka sangat... hehehe... masa ni memang banyak assignment nak kene siapkan... lepas je habis siapkan assignment dengan group Eyrra... Eyrra terus ajak diaorang pergi Dataran Sri Bendahara... sebab nak main Giant Bubble ni... hahahah... selamat diaorang ni okey je... mula-mula diaorang nak teman je Eyrra main... malu lah kononnya.. sebab macam budak-budak je kan main benda alah ni... tapi nak buat macam mana... Eyrra nak main juga... tak kira... hahhaha... bila diaorang tengok je Eyrra main... diaorang pun tertarik nak main benda ni... geram lah tu... sebab tengok Eyrra main benda ni... masa ni bukan Eyrra sorang je yang main... ramai lagi sebenarnya... kita orang saje je main jauh-jauh dari diorang... best sikit... hahaha...




mula-mula diaorang snap je picture Eyrra... kononnya tak nak main... segan lah kononnya.... diaorang tengok je Eyrra main... lama-lama diaorang macam tertarik nak join main sekali... diaorang pun pergi sewa juga... hahahhaa.... mungkin diaorang tengok macam best je... masa ni memang tak ramai sangat lah yang main... malam dan esok-esoknya... memang ramai... lelaki yang acah-acah gagah tu pun main juga Giant Bubble ni... hahaha... nak malu buat apa... kita kan student... penat sik nak study je kan... sekali-sekala... bergembiralah dengan main benda macam ni... berpeluh lah juga... dari duduk dekat bilik tu tak buat pape... skali-skala beriadah macam ni kan best... 




ni lah kawan-kawan Eyrra... yang tudung hitam tu Hidayah & yang tudung hijau tu Amirah...
 thanks korang join Eyrra main Giant Bubble ni... walaupun mula-mula korang segan nak join... hahaha... bukan selalu pun dapat rasa kenangan main benda ni kan... nanti umur semakin meningkat.. dah malu dah nak buat perangai macam budak-budak lagi... selagi umur muda ni... kita enjoy je k kawan-kawan... kita bukannya buat benda tak senonoh pun kan... nak malu buat apa... hanya seronok-seronok main Giant Bubble ni je... tak kisah lah orang nak kata apa dekat kita... janji kita happy.... :) okeylah... nanti Eyrra kongsi benda yang lain pula k... 


tata semua
meowww meowww
Assalammualaikum


Family Bomba Uitm Segamat


" 3 Sem Bersama Mereka "

Assalammualaikum semua... 
Apa khabar kawan-kawan... sihat??? Eyrra sihat-sihat belaka... cuti sem ni duduk rumah je tak kerja pun... full time Eyrra ada lah makan sepenuh masa... kihkihkih... mungkin badan ni dah semakin sihat... semakin comel gitu... :p okey lah... Eyrra nak kongsi sikit pengalaman Eyrra masa pergi Kem Bomba hari tu... nak habak mai... entry ni dah berkurun lama Eyrra letak dekat draft... tapi tak ada masa nak menaip... just masuk kan gambar je dulu... sebab nak menaip ni kene ada masa yang lapang... sebab nak ingat balik pengalaman-pengalaman yang menarik yang pernah Eyrra rasa masa tu... nak bagi tahu juga... kem ni yang paling sempoiii habis lah... sebab memang komander sporting gilaaa... Eyrra pun tak sangka kem kali ni santai gilaaa... memang best... okeylah... jom tengok gambar-gambar yang sempat kita orang snap... jom terjah... 




Dari Uitm Segamat Ke Teluk Gorek , Mersing






Ni lah Ahli keluarga Bomba perempuan... tapi ni ada yang tak ada... sebab diaorang pergi trip yang ke 2... Kor Bomba Part 3 memang sikit je... kesian je kan... tapi masa Part 3 ni kita orang semua jadi rapat... mana tak rapat dah 3 sem kita orang bergabung... hope lepas ni kalau jumpa dekat luar... tegur-tegur lah yer... jangan sombong-sombong...

haaaaaa... terlupa pula nak cerita... masa kita orang sampai... kita orang duduk-duduk dekat tepi pantai... tertiba ada orang tanya kita orang... kita orang ni budak sekolah ke... siotttt je... mentang-mentang pakai baju macam ni.. orang tu ingat kita orang ni budak sekolah... umur dah 20 tau... tak kan tak perasan muka kita orang ni matang-matang... hahaha... ada ke cakap budak sekolah... selamat budak sekolah... kalau dia cakap budak sekolah rendah... Eyrra baling pasir kat dia... hahahaha... over pula kan... 




ni roommate kem... pengalaman kita orang pasang khemah sama-sama... Eyrra ingat lagi... khemah kita orang sampai nak terbang... hahahha... memang masing-masing cuak... Eyrra dengan Amirah berlari nak selamatkan Nabila... sebab dia yang cover sorang-sorang masa khemah tu nak terbang... selamat kita orang tak jauh dari khemah tu... hehehe... 




Eyrra dengan Amalina bergabung dengan Blood Brother masa nak naik " Gunung Arong "
Blood Brother semua ni baik-baik... diaorang jaga kita orang berdua masa naik Gunung Arong... rasa selamat je bila naik Gunung dengan diaorang ni... lagi pun diaorang semua ni kelakar... sepanjang hiking tu... tergelak je... macam-macam ragam masing-masing... sempat lagi buat video menari bagai dengan Encik... macam-macam perangai... 




First time Eyrra " Hiking " punya lah seronok... Eyrra tak pernah pun rasa pengalaman macam ni... Gunung Ledang yang dekat dengan US tu pun Eyrra tak pernah naik lagi... ni kan Gunung Arong yang ada dekat Mersing tu... alhamdullilah ada juga pengalaman yang menarik masa zaman study ni... kalau ikutkan Eyrra lah... memang takut gila lah nak pergi tempat-tempat macam tu... sebab selalunya kalau nak pergi tempat-tempat macam ni kene pergi ramai-ramai baru lah best... lepas tu kene ada budak-budak lelaki yang ramai... sebab macam bahaya je kalau semua perempuan yang nak hiking... masa ni Eyrra dah tak kisah dah dengan kulit Eyrra... sebab rasa best sangat... hehehe... biarlah gelap... nanti balik US... boleh jaga balik kan... pengalaman macam ni bukan selalu dapat... :)




Budak-budak part 2 yang Eyrra masih ingat lagi... Syahir " coklat cake coklat cake ", Safwan , Amin , Ayu , Adek , Bobo & Acap & ramai lagi sebenarnya... kalau tengok muka mungkin kenal... cuma nama je tak tau... kem bomba ni lah kita saling kenal mengenali antara satu sama lain... hope korang semua tak lupa budak-budak part 3... 




Ni gambar kenangan masa last KOR Bomba... kita semua dah semakin rapat... tapi Kor sampai Part 3 je kan... kita kalau jumpa dekat luar... senyum-senyum lah yer... kalau segan nak tegur... senyum tu kan 1 sedekah... :) Eyrra sayang korang semua.... 



Eyrra ingat lagi masa part 1 dulu... kita orang ni berlari-lari nak masuk Kor Bomba... sebab Kor Bomba je yang paling santai... tapi kadang-kadang kita orang geram juga... bila kene denda... tak suka kene denda ni... tapi tu semua dah berakhir... kita orang ni cakap je tak suka.. tapi kita orang kene redahnya juga... sebab markah lah katakan... hehehe... 




Last Kor bersama Encik Bakar... Encik ni memang best.... baik sangat... hahahha... tapi Eyrra tak lupakan Encik Saiful masa Kor Part 1... Encik Murad masa Kor Part 2... Encik kitaorang ni semuanya yang best-best... terbaikkk lah katakan... :)




Ehhhhh... sweetnya kami... hahahhaha... sebenarnya Eyrra nak citer sikit... Arif a.k.a Bell ni dia nak pindah Uitm Pasir Gudang... budak transport lah katakan... sem depan dah tak jumpa lagi dah... dia siap buatkan group Bomba lagi dekat wechat... dia cakap dia tak nak kita orang semua quit dari group tu... dia nak kita orang still ada dalam group tu... tak nak berpisah lah kononnya... hahhahaa... Bell jangan lupa melawat kita orang semua dekat US... kau dah janji nak datang melawat kita orang kat US kan... ingat tu...




Kami suka pergi Dinner Bomba sebab dapat makan banyak + makanan dia sedap-sedap... hahahha... lepas tu Eyrra mesti dapat cabutan nombor bertuah... hahhahaa... bertuahnyaaaa.... macam masa Part 1 tu... Eyrra dapat... tapi tak perasan... bila Komander cakap nombor Eyrra naik... baru perasan... tapi Eyrra lambat... hahahha... terus cabut nombor lain... mungkin tak ada rezeki... kiukiukiu....




Last Kor & Last Dinner Bomba... yuhuuuuu.... kenangan bersama mereka Eyrra tak akan pernah lupa kan... kenangan kene denda bersama-sama... macam-macam lagi lah kita orang semua alami... walaupun dalam hati ni dulu.. geram gila lah... tapi Eyrra anggap itu semua ada lah kenangan yang terindah yang pernah Eyrra alami... sebenarnya Komander semuanya baik... itu semua tanggungjawab diaorang... kita orang sepatutnya kene ikut... hehehhe.. tapi masing-masing degil... tapi degil-degil pun kita orang tetap ikut juga tau... okeylah... sampai sini je Eyrra boleh kongsi pengalaman masa menjadi budak Kor... adik-adik yang nak masuk Uitm... amik lah Kor Bomba k... Kor Bomba santai sangat.... memang terbaikkk wokkkkk....


tata semua
meowww meowww
Assalammualaikum


Wajib Mengetahui Kebaikan Minum Air Suam

                                                                    
" Wajib Baca Untuk Menambahkan Ilmu Pengatuhuan Anda "

Assalammualaikum semua... Lepas je habis 4 paper... lepas ni gap dalam 8 hari... Eyrra curi masa sikit untuk update blog gugurl Eyrra ni... rindu sangat nak update blog ni... hehehe... sebelum final hari tu Eyrra ada update pasal " Demam Final Kembali Oiiii " sekarang ni dekat Uitm Segamat a.k.a US setiap petang je hujan... Eyrra bersyukur sangat... Allah turunkan hujan... tapi kesihatan kene jaga juga... sebab bila dah hujan ni... suhu semakin sejuk... kenelah jaga kesihatan... sebab sekarang ni musim final... kalau sakit nanti susah nak study... tak gitu kawan-kawan... Alhamdullilah... sekarang ni keadaan Eyrra dah okey dah... ubat pun semua dah habis Eyrra telan... nak cepat sihat... nanti kalau sakit... terganggu pula masa nak study kan... masa demam tu Eyrra mengamalkan minum air suam je... tak minum air sejuk pun... sebab nak cepat sihatlah katakan... kihkihkih... bila Eyrra gores dekat tangan Eyrra... dah tak ada kesan putih lagi... sebab Eyrra dah minum air suam dengan begitu banyak sangat... hahaha... kali ni Eyrra nak kongsi tentang " Kebaikan Minum Air Suam " wajib baca dengan teliti okey... untuk kesihatan diri kita juga...




Tahukah korang kelebihan minum air suam berbanding air sejuk??? kepada sesiapa yang suka minum air suam, fakta ini sangat bagus buat korang... selepas makan, tentunya minum air sejuk itu lebih "syok" berbanding air suam bukan??? Walaubagaimanapun, untuk pengetahuan korang, air sejuk akan melikatkan minyak yang kita makan bersama hidangan dan sudah tentu ia melambatkan lagi proses pencernaan...

Minum air suam setiap pagi selepas bangun daripada tidur merupakan amalan pengekalan kejelitaan yang paling mudah, tetapi paling mujarab...

Sekali gumpalan minyak ini bertindakbalas dengan asid di dalam perut, ia akan memecah dan diserap oleh enzim intestine lebih cepat berbanding makanan pejal... ia akan selari dengan enzim intestine... dalam masa terdekat, ia berpotensi bertukar menjadi lemak dan mendorong kepada kanser... adalah penting untuk minum sup panas atau air suam selepas menikmati sesuatu makan.

Makanan kegemaran Eyrra ada lah Bihun Sup... hehehe... saje je nak habak kat hampa semua makanan kegemaran Eyrra... mana tau ada yang nak belanja Eyrra makan ke kan... nanti tak payah tanya apa Eyrra nak makan... terus je order... hahaha... surprise sikit... kihkihkih... okeylah... kita teruskan lagi... ni sekadar iklan semata-mata...

Kita ambik contoh masyarakat cina dan jepun...diorang ni memang suka minum air suam terutamanya air teh panas selepas makan... ramai ke dikalangan kita yang mengamalkan tabiat macam ni??? rasanya tak ramai kot... setiap kali Eyrra pergi makan dekat kedai makan, rata-rata orang 'kita' lebih gemar minum air sejuk... Eyrra sendiri juga tidak terkecuali... hehehe... tapi fikir-fikir balik elok kita amalkan tabiat macam ni... boleh hindarkan dari penyakit jantung juga...

Tapi kadang-kadang kalau teringin sangat nak minum air yang sedap-sedap contohnya air Strawberries , Carrot & Apple sejuk tu... boleh je... bukannya tak boleh langsung... teruklah tu kan... cuma jangan terlalu keraplah... macam kejap-kejap nak minum air sejuk je... air suam langsung lupa kan... ntah-ntah tak sentuh langsung... sebab dah terbiasa nak minum air sejuk je kan... lepas ni ubah lah sikit... slow-slow... lama-lama terbiasalah kan... paling bagus dalam sehari minum 8 gelas air kosong... 

Fakta ini sangat bagus... bukan semata-mata berkenaan air suam, tetapi berkenaan serangan jantung... masyarakat Cina dan Jepun minum teh panas untuk ketika bersarapan, bukannya air sejuk, mungkin inilah masanya kita perlu mengubah tabiat minum semasa makan...




Petanda Lazim Serangan Jantung

Anda seharusnya mengambil tahu yang petanda serangan jantung bukan sahaja pedih pada sebelah kiri dada... awasi jika terasa sakit yang menyesakkan pada dada kiri... Mungkin anda belum pernah merasa sakit dada semasa terkena serangan jantung... muntah-muntah dan berpeluh berlebihan juga antara tanda-tanda lazim. 60% pesakit yang terkena serangan jantung adalah ketika sedang tidur dan tidak boleh bangun dari tidur... sakit pada dada boleh menyebabkan tidak sedarkan diri... berhati-hati dan berjaga-jagalah sentiasa... lebih banyak yang anda ketahui berkenaan serangan jantung, maka lebih peluang untuk anda terselamat.

Kata pakar kardiologi (jantung), jika seseorang telah membaca fakta ini, sebarkanlah ia kepada 10 orang lain yang dikenali, anda mungkin tidak mampu menyembuhkan pesakit, tetapi anda sebenarnya berjaya menyelamatkan seseorang dari menjadi pesakit...

" Serangan Jantung dan Amalan Minum Air Panas "

Artikel ini berguna untuk semua.

Bukan sahaja amalan meminum air panas selepas makan, tetapi berhubung SERANGAN JANTUNG!!!!. Kita tidak akan kehilangan apa-apa... malah akan mendapat faedah dari amalan ini.

Kepada sesiapa yang suka minum " AIS ", artikel ini sesuai untuk anda baca... sememangnya sedap minum air berAIS selepas makan.

Walaubagaimanapun, " AIS " akan membekukan makanan berminyak yang baru kita makan... ia akan memperlahankan penghadaman kita...

Bila lemak-lemak ini terbentuk di dalam usus, ia akan menyempitkan banyak saluran dan lama kelamaan ia akan menyebabkan lemak berkumpul dan kita semakin gemuk dan menuju ke arah mendapat pelbagai " PENYAKIT " .

Jalan terbaik adalah untuk minum " Sup Panas " atau air " Panas/Suam "selepas makan.

Nota penting tentang SERANGAN JANTUNG!!!

Anda patut tahu bahawa bukan semua tanda-tanda SERANGAN JANTUNG!!! akan mula terasa pada tangan sebelah kiri...

Berhati-hati juga pada permulaan sakit sedikit-sedikit pada bahagian atas dada anda... anda mungkin tidak akan mengalami sakit dada pada serangan pertama SERANGAN JANTUNG!!! .

Keletihan dan berpeluh adalah tanda-tanda biasa... malah 60% penghidap SAKIT JANTUNG!!! tidak bangun selepas tidur...

Marilah kita berwaspada dan berhati-hati...

Lebih banyak kita tahu, lebih cerah peluang kita untuk terus hidup...

Setakat ini itu sahaja perkongsian Eyrra tentang " Kebaikan Minum Air Suam " kalau ada apa-apa lagi berkait tentang kesihatan yang patut dikongsikan dengan anda semua... Eyrra dengan ringan tangannya menaip jejari runcing Eyrra ni untuk anda semua... Eyrra kongsi ni untuk kita semua... Insyaallah kita semua sentiasa sihat selepas mengamalkan minum air suam... Amin...

tata semua
meoww meowww
Assalammualaikum


 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in