Trip Operation Management


" Trip Student Banking Part 4 "




Assalammualaikum semua ,
kali ni Eyrra nak share tentang Trip OM sem lepas... kenapa baru share??? jeng jeng jeng... haaaaaaaa... sebab saje nak promote dekat adik-adik banking kalau nak pergi Trip OM... pergi je Hamidah Food Industry & Koko Minda... bukan senang tau nak deal dengan kilang-kilang ni... punya lah melambak kilang dekat Melaka... tapi hanya 2 kilang je respone... punya lah sedih... tapi best juga lah... sebab cari pengalaman call kilang-kilang besar ni kan... hehehe.. macam-macam ragam yang ada... ada yang baru nak cakap... terus bagi tau... kilang dah tutup dik... macam tau je student yang call dan macam-macam lagi lah... kami semua first time pergi trip... first time pakai baju F1 1 kelas macam ni... hahahah... entry kali ni just ringkas je... sebab entry lama kan... hampir lupa kenangan masa ni... cewahhh... mungkin minum air bersemut... tu yang lupa tu...




tadaaaaaaaaaaaaaa !!!!
kami dah sampai Hamidah Food Industry.... Eyrra orang Melaka tapi tak tau langsung ada kilang ni... hehehe... sebelum Eyrra pergi Trip OM ni... Eyrra dengan classmate pergi beraya dekat rumah classmate dekat Muar... lepas tu macam gedik-gedik nak turun Bandar Melaka nak jalan-jalan... lalu depan HFI ni... terus tanya classmate... tu ke kilang yang kita nak pergi tu... diaorang cakap aah... dan dan je perasan... kalau tak... memang tak perasan langsung....




kilang proses dodol ni kecik je... macam-macam jenis perisa dodol yang ada... sedap sangat... rasa sedap sebab ada macam-macam perisa... sebab Eyrra tak suka makan dodol... tertiba ada macam-macam perisa teringgin pula nak rasa... 




gambar dekat atas ni pula masa dalam kedai... dodol-dodol yang dah siap dimasak... nanti diaorang packing dekat sini... macam-macam jenis packaging ada dekat sini tau... ada yang kecik , sederhana & besar... kalau nak tau macam mana... boleh melawat sendiri dekat kedai HFI...




lepas je habis melawat kilang Hamidah Food Industry kami semua pergi ke kilang Koko Minda... Koko Minda ni popular dikalangan student... sebab Koko Minda ni bagus untuk otak... 




lepas je kami semua melawat kilang Koko Minda... semua berminat nak beli... memasing semua shopping 2 3 kotak... ada yang siap beli 1 kotak besar... sebab ramai yang kirim... hehehe... Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar... presentation pun dah settle... result pun dah dapat... hehehe... lepas ni tak tau lah subject apa lagi yang kene pergi trip... 




Thanks Sir Shafie , sebab menjadi Lecturer kami... walaupun garang kekadang... melawak kekadang... suka takut-takut kan kitaorang kekadang... semuanya kekadang.... hahaha... semuanya untuk kami... untuk kasi kami semua study rerajin untuk subject yang dia ajar tu... okeylah... ni je yang Eyrra dapat share... nanti kalau ada Trip lagi Eyrra share dekat sini k... 


tata semua
meoww meoww
Assalammualaikum


2 comments:

  1. seronok kan dapat pergi trip macam ni? salam jumaat dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai kak Farah ... salam jumaat.. seronok... dapat tengok proses depan mata.. hehehe... lepas tu dapat makan dodol& minum koko minda free masa trip... ahhahah..

      Delete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in