Happy Belated Birthday Ben Ashaari


" 30.11.2014 Birthday Abang Sado a.k.a Bos Kelab Blogger Ben Ashaari "




Assalammualaikum semua ,
Hari ni baru berpeluang nak update blog... masuk ni 3 entry dah Eyrra publish tau... sebab hari ni je free... hari lain busy pergi kelas... amboiii busy lah sangat... baru first week... cara busy macam dah 1 month at sini... hahahaha... okeylah.. back to the topic , Eyrra nak share sikit birthday party Abang Ben a.k.a Abang Sado... seronok sangat tengok blogger yang lain join birthday party Abang Ben... Eyrra tak dapat join sebab masuk study... kalau tak nak join juga... Eyrra belum lagi dapat peluang jumpa dengan blogger-blogger yang lain... sebab study lagi kan... terfikir juga cuti 2 week mixterm nak naik keyy lll lepak dengan blogger yang lain... insyaallah kalau ada masa mesti dapat jumpa punya...




haaaaaaaaaaaa !!!! ni lah Abang Sado kami semua... cehhhh... kami semua... siapa tak kenal Blogger famous ni... Abang Ben... 




ni lah barisan jejaka Kelab Blogger Ben Ashaari... mereka ni suka sangat buli Eyrra dekat whatsapp group... yang paling annoying gila Abang Ujang... suka betul cari pasal... hahaha... tapi dia baik je... saje je buat Eyrra geram kekadang... yang penting seronok dapat kenal dengan diaorang semua... 




haiii kakak-kakak & abang-abang blogger.... kenapa Eyrra panggil mereka semua ni kakak & abang sebab Eyrra je yang paling muda... baru 20 sen... diaorang semua atas Eyrra... kira Eyrra yang bongsu sekali lah kan... kakak blogger ni semua baik-baik... best dapat kenal dengan diaorang... bila lah dapat jumpa kan kan... nak sangat lepak dengan diaorang semua...





meriah sangat Majlis masa tu... tempat pun cantik... mesti nak tau kan ni kat mana??? hahaha... Eyrra pun tak pernah pergi lagi... yang Eyrra tau nama tempat je... FLORA cafe dekat KL... sebelum ni diaorang celebrate birthday Abang Ajeb dekat sini juga... macam best je kan celebrate birthday dekat sini... teringgin sangat-sangat nak celebrate dekat sini... kihkihkih... okey lah sampai sini je Eyrra boleh share... 

tata semua
meoww meoww
assalammualaikum


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in