#BigHero6


" Aktiviti sebelum busy dengan assignment dan test adalah Shopping & Movie "

Assalammualaikum semua ,
kali ni entry Eyrra memang sangat ringkas je... sebenarnya just cadang nak teman pretty beli tiket je... sebab mula-mula Eyrra yang update moment dekat wechat tak beli tiket balik Melaka lagi... tup tup pretty ajak keluar beli sama... hehehe... tapi tup tup roommate Eyrra nak pergi beli dulu... Eyrra cepat-cepat kirim dekat roommate... sebab tiket balik Melaka ni memang cepat habis tau... macam goreng pisang panas... cepat gila habis... kebetulan dah janji dengan pretty nak beli tiket balik sama-sama... tu yang pergi juga... sebab dah janji kan... hehehe.. walaupun plan just nak beli tiket je... kita orang bertiga... opppp lupaaa... kawan Eyrra Azni pun join juga kita orang... hehehe... sebab Eyrra memang ajak Azni sekali join Eyrra keluar dengan Pretty... bila sampai je bandar... memasing melilau cari tempat makan... sebab memasing dah lapar... cari punya cari... baru jumpa... kat segamat ni memang susah nak cari kedai makan... kene ronda-ronda dulu baru jumpa... 

lepas je makan kita orang cadang nak pergi beli tiket bus lepas tu terus tengok movie... sebenarnya memang tak plan pun nak tengok citer Big Hero 6 tu... sebelum ni Eyrra dengan Azni nak tengok citer tu... tapi geng kita orang yang lain tak suka... sebab citer katun... tapi masa tu kita orang tengok #The Pyramid... terkejut-terkejut... memasing menjerit-jerit... tertiba pretty pun nak tengok juga citer #BigHero6... kita orang pun layan je lah kan tengok citer tu.... citer tu memang best gila... kita orang tergelak-gelak tengok... 

lepas je tengok Movie kita orang pergi tengok-tengok barang... biasalah perempuankan ada je benda nak beli... padahal mind set nak beli benda tu... terbeli benda lain juga... ayoyoooo... susah juga jadi orang pompuan ni... hehehe... pantang nampak yang cantik mesti nak rembat... lepas je pusing-pusing cari barang.... pergi lepak minum-minum lagi... sebab Azni nak makan... lapar katanya... pelik betul dengan orang yang kurus ni... memang makan banyak... Eyrra yang tembam ni makan banyak... habis lah berat bertambah-tambah... untung sangat badan slim... makan banyak pun tetap maintain je badan tu... jealous i u all... :( it okey lah... kurus ke gemuk ke... janji ada orang sayang kan... tak gitu... cewaahhhhh... perasan je ni...

haaaaaaaaaaaaaaaa !!! mesti tertanya-tanya nama kawan Eyrra ni kan... nama dia Amirah... Eyrra pangggil dia Pretty sebab dia memang pretty pun... hehehe... sebenarnya nama dekat wechat dia Pretty... tu yang Eyrra panggil dia pretty... senang nak bezakan dengan nama classmate Eyrra... Amirah Najibah tu.. pretty pula panggil Eyrra " Missue " semperna nama panggilan anak-anak buah Eyrra... hehehhe... kira dia nak jadi anak buah Eyrra lah ni.. panggil Missue juga.... kihkihkih...

okeylah... sampai sini je entry yang Eyrra nak share... pretty nanti kalau dah habis study jangan lupa tegur-tegur Missue dekat wechat lagi tau... hehehe... jangan lupa kan Missue pula dah habis study nanti... kita jumpa dekat luar pula k... mana tau pretty Degree dekat segamat... jumpa lagi... hahahaha.... Hutan bukan sekadar hutan.... banyak puteri-puteri jelita dekat Uitm Segamat tu... hahahah... memang poyo gilaaaa ayat gua ni.... okeylah... bye bye....opppp lupa nak bagi tau.... Eyrra ada tepek kan gambar Eyrra dengan Pretty dekat bawah ni.... stalker lah yer... cantik ke idok... hehehe....




tata semua
meowww meoww
Assalammualaikum semua


6 comments:

  1. owang kuruis memang akan kuat makan. hihi. sebab Wardah pun salah seorang dripadanya yang kurus dan kuat makan. kikiki

    ReplyDelete
  2. w'salam ..hai eyrra, pcl tengok korang ni macam anak-anak dara pcl...pantang tengok barang cantik nak beli..lain plan lain pulak yg dibeli..bab makan memang ya..orang kurus makan sikit tapi kerap. Pcl sentiasa memahami dan memerhati pembesaran anak-anak pcl..

    Selamat tahun baru 2015. All the best .

    ReplyDelete
  3. Hai eyrra ! Nice blog you have hereee. heheh. Dah follow and click nuffnang. lol. Mind to followback and click ads nuffnang ? mamasheh !

    ReplyDelete
  4. Ao visitar alguns blogs me deparei com o seu, e quero dar-lhe os parabéns por partilhar o seu saber, gostei por isso deixo aqui um convite:
    Ficaria radiante se visita-se o meu blog, e leia alguma coisa, meu blog é um blog cristão que fala de diversos assuntos.
    É o Peregrino E Servo.
    Desejo muita paz e saúde.
    http://peregrinoeservoantoniobatalha.blogspot.pt/

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan eyrra. Cantik blog awak secantik tuannya. Btw, jemput singgah ke blog saya :D

    ReplyDelete
  6. kita geng kuat makan ! hahaha. tp mimin da gemoksss

    ReplyDelete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in