ApiApiHot Melaka


" Cuti Sem Je Gadis Imbangan Duga Bergabung "




Assalammualaikum semua ,
Entry kali ni Eyrra nak cerita tentang Gadis Imbangan Duga... haaaaaaaaaaa??? mesti tertanya-tanya kan... kenapa Gadis Imbangan Duga pula... pelik je bunyinya... hahaha... sebab kami semua budak Account masa sekolah... bila jawab soalan Account kalau imbang mesti happy gila.. loncat-loncat lagi... mana tak loncat.... cikgu account garang gila... formula kalau tak hafal.. habis lah... menangis lah dekat depan kelas tu... hahhaha.. cewahhh... cikgu kami baik je... normallah kalau garang-garang sikit... nama cikgu kan.. kalau berlembut je... naik minyak semua student... 




sebelum nak ke ApiApiHot kita orang berjalan dulu pergi Jusco... dah alang-alang dekat kan... kawan kita orang nak beli barang untuk masuk study... kami semua pun study juga... cuma dah senior kan... hahahha...  Eyrra dengan Qiena malas nak berjalan... kita orang bertapa je dekat sini... sementara tunggu yang lain beli barang... sampai tepu duduk sini tengok orang lalu lalang... kalau letak mangkuk dekat depan mesti dah banyak duit syiling dapat... hahaha...




nak selit kan sikit budak ni... dia Raja Hanis... antara kitaorang semua... dia je yang dah habis study... nak sambung Degree pula... pehhh... syoknyaaa dah habis study... lepas ni turn kami pula yer... 




semua muka kekeyangan... mana tak kenyang... sekali amik macam-macam... kalau tak habis nanti kene cas... daripada kene cas...baik kita orang makan sampai habis... makan sampai kenyang kan... thanks Abang ApiApiHot sebab jadi camera man kami... hahaha... lain kali kami datang sini lagi... makanan dekat sini macam-macam... goreng-goreng ada... nasi berlauk ada... macam-macam lagi lah... yang penting ada desert tau... semua mampu makan 1 cawan ice cream je.. ingat nak makan lebih... tapi perut semua dah full... lain kali kalau cuti sem lagi kita jumpa k... semua cadang tahun depan nak Holiday kan kan... okeylah... lepas ni cuti masing-masing dah tak sama... nanti kita jumpa bila semua free k...

tata semua
meoww meowww
Assalammualaikum


2 comments:

  1. sedapnyaa dapat makan-makan dengan kawan-kawan...yang penting enjoy the moment kan dear..

    ReplyDelete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in