Marang ( Sata ) ( Part 8 )


Assalammualaikum semua,
ni entry yang terakhir Eyrra dekat Terengganu... entry yang terakhir ni Eyrra masih di Terengganu dekat Marang... dekat area pantai ni memang banyak sangat jual Sata...apa itu sata??? haaaaa jom tengok gambar-gambar yang Eyrra snap dekat bawah ni...




hai abg Ganu... sorrylah saya peminat Abang... tu yang curi-curi snap tu.... hahahaha... opppp terlebih pula kan... sebenarnya Eyrra cuma nak promote je kedai Abang ni buat sata sedap sangat... mesti orang-orang Ganu pernah beli dekat Abang ni kan... atau pelancong ke... ada tak??? bila kita orang datang je... dapat makan free lagi.. hehehe... first time tengok sata tu macam tak nak makan... tengok macam tak sedap je... bila semua rasa... muka masing-masing macam tak cukup rasa 1... semua cakap sedap... Eyrra pun tertarik nak rasa juga... hehehe... masa tu dah habis... tapi Abang Ramadhan kasi rasa yang tempat driver bus punya... Eyrra pun amik lah... bila dah rasa... pehhh... sedapnya... first time pula makan benda alah ni... terus suruh Madam Bie beli... 





sata ni memang ada dekat Ganu je... dekat Melaka tak ada... itu lah istimewanya Terengganu... kalau sesiapa yang pergi Terengganu jangan lupa singgah beli sata yer.... nyummyyyy...okeylah sampai sini je Eyrra dapat share tempat-tempat yang Eyrra pergi dekat Terengganu... tak sabar nak tunggu tahun depan... Holiday tempat lain pula... yeayyyy....


tata semua
meoww meoww
Assalammualaikum


2 comments:

  1. Kak Lya satu family mmg suka sangat makan sata ...Tapi kena pilih temp[at sebab ada yang tak sedapp huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak lya... memang kene pilih tempat.. tempat yang kita pergi ni memang sedap.. first time makan.. terus jatuh hati... cewahhhh... kalau p sini lagi.. nak makan sata... hahaha

      Delete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in