Kelebihan Double Gluta Soap


Assalammulaikum semua ,
dah lama rasanya tak update pasal sabun gluta ni kan... mesti korang ingat bisness Eyrra tersekat macam tu je kan... hehehe... sebenarnya bisness Eyrra ni still berjalan macam biasa... cuma Eyrra dah kurang aktive update pasal sabun... sebab ramai yang contact Eyrra melalui whatsapp , wechat , facebook , twitter & instagram juga... cuma masa tengah study memang Eyrra slow sikit nak update entry pasal sabun gluta ni... memang banyak feedback yang Eyrra dapat... tapi tak semua lah yang Eyrra boleh share dekat sini... heehe... loteh den nak upload banyak-banyak ni oiii... okeylah mula-mula Eyrra nak citer pasal pengalaman Eyrra mula-mula nak berbisness ni... jom terjah jom dekat bawah ni....




haaaaaaa jeng jeng jeng !!!!
isu apa yang Eyrra nak bongkar kan ni... sebenarnya isu ni dah lama sangat berlalu... masa mula-mula nak berbisness ni... mamat ni sibuk pula nak mengamuk dekat facebook Eyrra... menyampah pula dengan orang macam ni... cakap main sembur je... tak fikir perasaan orang... kalau orang melayu... mesti ada adab yang baik kan... malu lah kalau bangsa lain tahu orang melayu punya bahasa sekasar macam ni... ishhh... dia ni ramai yang cakap suka kacau hidup orang... nak famous lah tu... nak ramai dikenali... tapi jangan lah nak famous dengan mengacau hidup orang lain... tak aman hidup kau nanti... ingat tu... 





sebenarnya sebelum dia comment dekat sini... dia ada comment dekat gambar-gambar Eyrra yang lain... gambar yang Eyrra update pasal sabun gluta... tapi Eyrra malas lah nak perpanjang kan isu... Eyrra delete comment-comment dia... tup tup dia comment lagi dekat gambar yang lain... ishhh... geram juga lah kan... lepas tu dia cakap Eyrra bawa member-member suruh comment dekat situ... sorry sikit k... yang comment tu semua customer Eyrra sendiri... diaorang memang beli dekat Eyrra... diaorang pakai okey je... yang mamat Chomey Macho ni langsung tak beli dekat Eyrra... malah nak tanya pasal sabun pun tak pernah... ntah mamy dia tu beli dekat sape ntah... tak semua kulit sesuai dengan 1 product.... kalau dah tak okey tu... stop je... jangan lah terus kan... Eyrra pernah ke paksa sesiapa suruh beli sabun gluta tu... tak pernah... orang sendiri yang berminat... Eyrra just share je sabun tu dekat orang yang kulit bermasalah... kita mampu usaha & tawakal... kalau allah s.w.t izin kan kulit kita ni menjadi cantik... cantik lah kan... alamak emoooo pula... sorry sorry..... 





adik angkat Eyrra cakap mamat ni memang suka nak cari pasal dengan orang... masa tu Eyrra memang bersabar je dengan mamat tu... ishhhh... kalau jumpa nak je slow talk apa masalah dia... Eyrra tak takut sebab Eyrra berpihak yang benar... bukannya Eyrra nak cari pasal dengan orang jual barang yang tak elok... 






Alhamdulillah , walaupun masa tu kekecohan yang berlaku dalam bisness Eyrra... customer Eyrra tak cepat melatah... diaorang semua still order barang dekat Eyrra.... customer Eyrra semuanya baik-baik... sangat-sangat memahami dengan keadaan Eyrra... Eyrra student... diaorang tak memaksa langsung untuk pos barang... kadang-kadang Eyrra terpos barang lambat... diaorang still sabar menunggu... thanks sangat dekat customer semua... 






haiiii pembaca blog saya.... walaupun Eyrra tak kenal mereka... mereka beranikan diri nak bertegur sapa dengan Eyrra... hehehe... sebenarnya ramai lah... tapi cukuplah ni je yang boleh share... hehehe... ada juga dari instagram juga... dulu memang Eyrra rajin update dekat Instagram... tapi sekarang malas sikit... hehhehee... sebab dah banyak benda post... sama je semua... sesiapa yang nak tanya pape... Eyrra tak kisah pun... sebab Eyrra boleh je share apa yang Eyrra pakai untuk perbaiki kulit Eyrra... biar kita sama-sama cantik... 










" Testimoni dari customer lelaki "
haaaaaaaaaaa!!! apa macam... customer lelaki tau yang share ni dekat Eyrra... hai lelaki dekat luar sana... tak nak kulit semakin cerah macam ni ke??? tak nak ke??? bila gelap... muka dia lain... bila dah cerah... pehhhh... encemnya... roommate Eyrra semua cakap dia encem bila dah cerah... 





sesiapa yang masih ragu-ragu nak beli on9 dengan Eyrra... jangan risau k... Eyrra tak akan pernah nak menipu customer Eyrra... Eyrra pasti pos barang punya... 




thanks sebab share dekat Facebook korang... benda baik kan... sesuai dengan kita... kita yakin nak share dekat orang... tak gitu... keyakinan tu yang penting... kalau kita yakin barang tu elok untuk kita... pasti elok.. kalau kita fikir negative je memanjang... tak berani mencuba... hasilnya... 0-0 je... 






nak habak sikit dekat korang semua... sabun gluta yang tu je ada... sebab sekarang ni stock susah nak cari... siapa cepat... dia yang rembat dulu k...



















dekat atas ni semua Feedback dari customer Eyrra korang boleh baca dekat gambar-gambar dekat atas ni... Eyrra tak payah celoteh macam - macam lagi... hehehe...




ni gambar masa kulit Eyrra tengah bermasalah dulu... masa ni nak jumpa orang pun malu... alhamdulillah dengan usaha Eyrra untuk jaga kulit muka... sekarang ni kulit semakin pulih... 




gambar yang ni pula tinggal kesan je... nak tahu gambar terbaru Eyrra macam mana... boleh stalker dekat laman sosial Eyrra sendiri k... kalau tak puas hati... jumpa depan-depan je... selain Eyrra pakai Double Gluta Soap... Eyrra ada pakai Egg White untuk tidur malam... hehehe... tunggu k.. nanti Eyrra update pasal Egg White pula...

Facebook : Missue Eyrra Zerra
Twitter : Missue Eyrra Zerra
Instagram : eyrrazerra94
HP : 0173865993 ( whatsappp or wechat ) jangan call k... memang tak layan...


tata semua
meowww meowww
Assalammualaikum


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in