First Come First Serve


" Harga Mampu Milik "

Assalammualaikum semua ,
malam ni entry Eyrra pasal jualan murah... kenapa jualan murah??? mesti tertanya-tanya kan... barang tu dah tarikh luput ke??? barang lama ke??? barang dah tak elok ke??? haaaaaaaaa... mesti tertanya-tanya kan... meh sini cek habak mai... acah-acah orang utara pula aku ni... hehehe... barang-barang ni kawan Eyrra baru je beli... dia pergi bercuti... lepas tu dia dapat murah... dia nak jual pun murah juga... sebab dia memang beli suka-suka je... dia dah amanah kan dekat Eyrra jual harga yang murah... Eyrra terima lah... Eyrra pun jual dengan harga yang mampu milik... semua orang mampu memiliki... kalau korang nak beli boleh pm je Eyrra... haaaa macam mana nak PM... jom terjah dekat bawah ni...

Facebook : Missue Eyrra Zerra
Twitter : Missue Eyrra Zerra
Instagram : eyrrazerra94
HP : 017-3865993 ( whatsapp sahaja ) tak payah call... Eyrra memang jenis tak angkat call num baru masuk... sorry... 




" Inai warna warni "
1 unit RM 10
kalau beli banyak harga boleh dirunding...

" Inai biasa "
1 unit RM 8
kalau beli banyak harga boleh dirunding...




" Alpha Arbutin Soap "
Double White

ramai yang cakap bila pakai sabun ni cepat putih... betul ke??? Eyrra pun ada order banyak untuk bisness Eyrra cuma belum sampai lagi... nak tengok dulu macam mana... ramai tak orang rembat benda ni... hehehe... jom putih bersama-sama....




besar sabun Alpha... rasanya cukup untuk 2 bulan guna... kalau pandai jimat... lama lah guna sabun ni...




" Collagen Crystal Eye Mask "
5 unit RM 4.50

murahkan... kalau beli dekat butik ke... mesti dia jual mahal... 




" Jumbo Lip Crayon & Celak "
kalau beli dekat luar Lip Crayon tu RM 35 tak dapat celak... celak tu harga RM 10...
tapi kali ni Eyrra kasi discount RM 35 tu untuk celak + Lip Crayon...
Lip Crayon tu boleh pakai dekat pipi... jadi blusher tau... serbe guna lagi tu... cepatlah rembat...




" Lip Stick Pencil & Celak "
yang ni pun Eyrra kasi discount juga...
RM 25 
yang ni lain sikit... tak sama macam jumpo lip crayon... tak boleh pakai kat pipi... pakai at bibir je k...




" Celak "
1 unit RM 10




" Bio Delima Stem Cell "
sesuai untuk student & wanita mengandung pun boleh makan... sebab buah delima kan... tak ada effect pun dekat kandungan... kalau nak tau lebih lanjut boleh search Bio Delima... mana tau ada yang tak percaya ke dengan product ni... kawan Eyrra sendiri guna product ni... 




alamak mahalnya harga ni sekotak??? 
besar bijik mata kalau tengok kotak ni...
okeylah... kalau memang tak ada budget nak beli... Eyrra ada jual 10 tablet RM 25 je... kira sehari makan 1 je... mana tau kulit korang boleh pulih ke selepas makan Bio Delima ni...




baca je dekat atas ni... mesti boleh faham... 




" Kopi Pra Campuran "
Apa???? kopi??? ishhh aku tak minum kopi lah... kelat rasanya... tak suka lah kopi... tapi Madam Bie cakap sedap tak rasa kopi... tapi aku tak nak juga... sebab bau kopi... tak nak.. mesti pahit... tak minat.... tapi bila Madam bie yakin kan aku... dia cakap bau je kopi... tapi rasa macam buah delima... sedap.. semua orang tahu kan buah delima ni bagus untuk kulit kita... lama-lama Eyrra minum juga... bila dah rasa... pehhh,... sedapnya... memang terpikat habis lah... hehehe... warna pun tak hitam macam kopi yang kelat tu... warna macam warna tea susu je... sedappp tau... kalau dah rasa... mesti nak lagi... bagus untuk kulit... 

1 kotak ada 20 unit.... Eyrra jual RM 30... kalau korang rasa macam mahal je... Eyrra ada jual 5 unit RM 10 je... mesti mampu kan... tipu lah kalau cakap tak mampu... boleh beli yang 5 unit... try rasa dulu macam mana... tekak orang kan berbeza... tak gitu...




nanti kalau nak beli 5 unit ni boleh PM Eyrra k... PM laju-laju tau... hehehhe....



kulit masa tengah bermasalah... kulit mengelupas... lepas tu jerawat besar-besar tumbuh... 




selepas kawan Eyrra mengamalkan product Bio Delima ni... kulit dia licin gila... tak make up pun kulit licin... nak nangis Eyrra tengok kulit dia.. cantik... 


okeylah... sampai sini je Eyrra boleh share... kalau ada pape pertayaan boleh PM Eyrra k... kita chit chat k... 


tata semua
meoww meoww
Assalammualaikum


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in