China Town Terengganu ( Part 3 )


Assalammualaikum semua,
malam ni Eyrra nak sambung balik entry pasal percutian Eyrra ke terengganu... hehehe... masih tak habis lagi... ada benda lagi Eyrra nak share dekat blog ni... blog ni kan diari Eyrra... macam-macam benda nak share.... lepas je jenjalan dekat Taman Tamadun Islam kitaorang semua pergi China Town Terengganu... Madam Bie and the geng pergi shopping dekat Pasar Payang... Eyrra malas lah nak join diaorang sebab sik pergi situ je... bukan ada apa pun kan... ibu-ibu suka lah.. beli baju batik dekat situ... kitaorang yang jiwa muda ni berjalan-jalan je lah... bergambar... CTT ni dekat je dengan pasar payang tu... area situ je... jenjalan dah nampak tempat yang menarik nak snap gambar... semua orang muda mudi je yang ada dekat situ... memang sesak juga lah nak bergambar dekat situ... sebab hari sabtu kan... diaorang cuti... bila tengok dekat sini ada lukisan dinding macam ni... terfikir jugalah kenapa lah dekat Melaka tak ada... padahal Melaka lagi maju dari sini... bila dekat TV ada keluar pasal Melaka... tertiba nampak diaorang snap gambar dekat dinding lukisan macam dekat Terengganu , Shah Alam & Pulau Pinang... rupanya ada... patutlah kakak ipar cakap ada... sebab dia pernah pergi... cuma Eyrra je tak jumpa dekat mana... Kakak Ipar dah bagi tau dekat mana... Eyrra je blur nak cari tempat tu... hehehehe....
okeylah boleh terjah gambar-gambar yang Eyrra sempat snap dekat situ... 



banyaknya payung... rasa macam nak rembat je satu... hehehehe







geram betul... adik-adik semua cakap Eyrra ni acah-acah tinggi... pakai kasut tinggi... tinggi Eyrra 159 okey... tinggi tau... bukannya rendah pun... 







okeylah yang ni je gambar-gambar yang Eyrra boleh share dekat blog ni... kenapa Eyrra nak share... mana tau ada rakan-rakan kita ni google cari tempat menarik nak bergambar kalau datang Terengganu.... boleh lah datang sini kan kan... okeylah nanti Eyrra sambung dekat entry yang lain pasal Terengganu k.... tungguuu....


tata semua
meoww meoww
Assalammualaikum


1 comments:

  1. salam, sila lawat blog saya :) saya ada menjual perfume original reject dan sekarang saya buat promosi

    ReplyDelete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in