Photoshoot ( 23.10.2014 )


" Photoshoot Dekat Pantai Klebang "


Assalammualaikum semua,
kali ni Eyrra nak share dekat blog ni pasal photoshoot dekat pantai klebang hari tu... pehhhh... cantik sangat kalau masa korang nak photoshoot untuk pre wedding atau wedding dekat sini... banyak sangat tempat-tempat yang menarik yang korang boleh photoshoot... kalau dapat photographer yang kreative... tempat yang semak samun pun boleh jadi cantik tau... macam lalang atau pokok mati dekat situ... rasanya semua photographer otak diaorang memang kreative sebab nak buat yang terbaik untuk customer diaorang kan... sebab nak kasi customer diaorang berpuas hati dengan hasilnya nanti... okeylah jom terjah gambar-gambar yang Naslovata snap hari tu... 




Gambar ni Eyrra terbaring dekat " Pasir Berdegung Arabic " dekat Pantai Klebang.... kalau nak tahu dekat mana , korang kene cari sendirilah dekat Pantai Klebang... dari jauh dah nampak " Pasir Berdegung Arabic "  tu... bila dah sampai sini rasa macam pergi padang pasir... cuma unta je tak ada dekat sini... hehehhe... kalau ada.... pehhhh... feeling gadis arab lah Eyrra masa ni.... hehehehe....




" Pasir Berdegung Arabic "
walaupun panas masa ni... make up tak cair pun tau... yang make up kan Eyrra ni adalah Naslovata... dia juga yang jadi photographer Eyrra masa tu... 




" Pasir Berdegung Arabic "
hasil tangan Naslovata memang cantik... make up dia memang sangat berpuas hati....
sesiapa yang nak save badget untuk tunang tu... boleh lah make up & photoshoot dengan Naslovata... sebab memang dia akan kasi harga yang mampu milik... tak percaya contact sendiri Naslovata... macam mana nak contact... korang boleh cari IG Naslovata sendiri... deal dengan dia sendiri... sebab Eyrra just jadi model dia je... 




" Pasir Berdegung Arabic "
walaupun dah lama berpanas & berpeluh masa photoshoot tu... make up still okey lagi... tu yang best tu... hehehhe... 




masih dekat pantai klebang lagi... masa ni Eyrra dah penat sangat... Naslovata still semangat nak shoot gambar... model-model dia semua dah penat... Naslovata tak pernah nak mengeluh atau penat... dia memang bersungguh-sungguh dalam bidang make up atau photoshoot ni... dah minat kan... semua benda jadi seronok.... 




okeylah... sampai sini je Eyrra dapat share pasal photoshoot dekat klebang... kalau ada lagi photoshoot dekat tempat lain.... Eyrra akan share lagi k... 


tata semua
meoww meoww
Assalammualaikum 


5 comments:

  1. klebang melaka ke ni? ada eyh tempat camni? waah! btw i'm from melaka! heee

    sincerely,
    Najlaa 'Aqilah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup... dekat klebang je... mestilah ada.. kene cari.. heehhe... selamat berkenalan najlaa...

      Delete
  2. Replies
    1. mmg best pun... tapi masa ni pergi tengahari... punyalah panas.. ehhhehhe

      Delete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in