Photoshoot ( 17.10.2014 )

" Make Up & Photoshoot by Naslovata , Photoshoot by Fizan "


Assalammualaikum semua,
Hari ni Eyrra nak share pengalaman Eyrra photoshoot dengan Naslovata & Fizan.... mereka ni sangat lah berbakat dalam bidang photography ni... sebab mereka ni sangat-sangat lah bersungguh-sungguh bila photoshoot... diaorang relax je... model-model je yang rasa macam nak pengsan... diaorang je still cool... hehehe... Make up Eyrra ni sudah tentulah daripada Naslovata... nak make up sendiri tak mampu... hehehe... mereka ni masih baru lagi dalam bidang ni... kalau sesiapa yang ingin kan harga yang mampu milik lah katakan... contoh macam economi yang sederhana boleh lah make up & photoshoot dengan Naslovata & photoshoot dengan Fizan... jom terjah gambar-gambar yang ada ni.... gambar yang ada dekat Eyrra ni semua gambar daripada Naslovata... yang daripada Fizan belum diedit lagi... insyaallah kalau dah diedit Eyrra share dekat blog ni k... 




kalau tak pandai nak posing macam ni... jangan risau k... Naslovata atau Fizan akan ajar macam mana nak posing... Eyrra just ikut je... kalau tak... model kayu lah Eyrra... hehehe... berdiri tegak je... mereka banyak tunjuk ajar Eyrra gaya-gaya nak posing... 




jangan risau dengan tempat Photoshoot... Naslovata akan bawa tempat-tempat yang menarik & cantik-cantik... sesiapa yang make up & photoshoot dengan Naslovata mesti sangat berpuas hati dengan hasilnya... 




Naslovata make up kan Eyrra ala-ala gadis Arab gitu.... 




ni lah Fizan & Naslovata.... yang pegang camera tu Fizan yang sebelah dia tulah Naslovata... yang make up Eyrra & photoshoot sekali.... okeylah nanti Eyrra share photoshoot yang seterusnya pula yer.... 


Macam mana nak contact diaorang ???
instagram : @naslovata
FB : Naslovata 


tata semua
meowww meoww
Assalammualaikum semua


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in