Geng Gegirls ( 19.10,2014 )


" Plan Last Minite "


Assalammualaikum,
Hari ni Eyrra keluar dengan Geng Gegirls masa zaman sekolah menengah dulu... kali ni kita orang keluar 3 orang je.. Hajar , Ain & Sakina dia busy... kita orang keluar bertiga je lah... sebab peah dah nak kerja dekat keyyy lll... lagi pun kita orang berpeluang jumpa masa cuti sem je... sebab cuti masing-masing tak sama... tu yang susah nak jumpa... tak apa... nanti kita plan lain hari... kita keluar reramai k... 

Sebenarnya plan nak pergi Ice Room dekat Masjid Tanah tu... tapi bila dah sampai... tup tup.... tutup pula...  lupa yang hari ni off day... hari ahad lah katakan... cuti oiii cutiii.... lagi pun pasar malam  buka... semua pergi beli makanan at pasar malam lah kan... plan terus bertukar pergi Pantai Pengkalan Balak... dapat lepak kejap je dengan diaorang... sebab dah nak maghrib kan... Anak dara mana boleh keluar sampai memalam... nanti bising Omak memasing... hahaha... 




MasyaAllAH !!! 
Indahnya 
Ciptaan Allah 




Tak cukup geng bila bertiga je... yang sedihnya... bila keluar je tak pernah semua ada... tapi tak apa... nanti mesti kita semua dapat lepak reramai balik.. kami kawan dari form 4 until now... alhamdulillah... walaupun kadang-kadang ada gaduh... semua tu kenangan... biasalah.. ada salah faham sikit-sikit... tapi kita kene lupakan... buka buku baru... dah 20 Tahun kan... buat apa nak gaduh-gaduh macam budak kecik... jangan lupakan aku yer Hanis & Peah.... 




rasa tinggi sangat bila berdiri sebelah diaorang ni... huhuhu... nampak sangat Eyrra ni tinggi... yuhuuuu.... sukanya.... tinggi Eyrra 159.. lepas jadi model tak??? hahahha... 




Thanks Hanis sebab ajak keluar hari ni... hehehe... nanti kita keluar lagi k... 




Peah kau kerja rajin-rajin k... nanti boleh belanja aku Ice Cream Malaysia... 




sempat diaorang ni snap gambar... dalam diam dah ada gambar ni dalam HP Eyrra... pantas betul lah mereka ni... 




Masa tengah lepak... kitaorang jenjalan dekat tepi pantai... tertiba Eyrra ternampak macam Kak Nas... terus je jerit nama Kak Nas.... hehehe... rindu Kak Nas.... sebab dia layan orang baik sangat... rasa macam ada kakak bila lepak dengan Kak Nas... masa ni Kak Nas lepak dengan kawan baik dia Kak Fiza... 




" Penanaman Pokok Rhu Jejas Pendaratan Penyu "
Alohhhh pokok Rhu lah cantik letak tepi pantai... masuk berita TV3 sebab urat pokok Rhu tu susah penyu nak bertelur... tak sangka bila lepak-lepak sini... masuk berita pula... hehehe... please jangan tebang pokok tu... pokok tu yang buat cantikkan alam & kawasan pantai dekat Pengkalan Balak tu... okeylah sampai sini je boleh share... nanti kalau ada moment yang lain... Eyrra akan share dekat blog ni... pisss yoooo... 


tata semua
meowww meoww
Assalammualaikum


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in