The Next Week !!! Final Exam ???


" Demam Exam Kembali "


Assalammualaikum kawan-kawan...
Wowww dah bersawang rasanya Blog Eyrra ni... dah lama juga tak update entry... student lah katakan... busy study... kuang kuang kuang... belum ada masa nak berupdate entry dalam keadaan sekarang ni... moment punya lah banyak dalam sem ni... tapi belum ada kesempatan nak update... maybe cuti sem ni baru gedik-gedik nak update entry yang lama... hehehhe... maybe orang pun naik bosan kot baca nanti... entry lama kan.. dah bersawang dekat draft tu... sekarang ni orang lebih minat tengok gambar dari baca celoteh yang menjaler-jaler ni kan... hehehe... untunglah memasing dah ada hangpong canggih... semua ada Instagram kan kan... blog kita ni mana ada orang nak pandang lagi... so cry... :'(

okey lah kali ni nak selit sikit-sikit je... mood nak study... minggu depan je dah nak final... please lah Eyrra... kau jangan buang masa lagi... sem ni semua subject kau reading... kalau kau lalai sikit je... habis lah kau... thanks kepada kawan-kawan yang sentiasa support Eyrra... bagi semangat... wahhhh.. terharu tau... thanks kawan-kawan alam maya ku... yang selalu kasi semangat dekat FB , Twitter , Instagram & Wechat... walaupun tak kenal... korang bagi semangat pun dah memadaii... alhamdulillah... 

Thanks juga kepada My Family sebab sentiasa support Eyrra... muahhhh... i lap u... sweet dreammm... hahahhaa... ( saje je tiruuu budak korea tu sebab dia kiuttt ) thanks for my parent yang tak putus-putus mendoakan kejayaan anak bongsu dia yang manja tahap princess ni... hahahhaa... ( perah santan je aku rasa... mesti orang baca nak termuntah...  )





 Fever ????? OMG !!! Eyrra baru je lepas sihat dari sakit kepala , badan rasa panas , menggigil & selsema teruk... selamat classmate Eyrra kasi ubat selsema & deman... terus je ngap... kalau tak berlarutan lagi lah masalah... dah memang macam ni... bila nak exam je.. mesti sakit atau demam... orang demam exam... Eyrra demam sakit... :'( alhamdulillah cepat sembuh... tak macam sem sebelum ni demam sampai seminggu... mungkin allah nak pupus kan dosa-dosa kecik Eyrra... Ya AllAH , aku manusia yang serbe serbi banyak kekurangan & kelemahan... kau dekatkan lah aku dengan orang-orang yang boleh membimbing aku ke jalan yang baik & diredhai oleh Allah... Amin... Doa kan Eyrra dapat jawap exem dengan tenang & sihat... Amin...


tata semua
meoww meowww 
Assalammualaikum 
:p


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in