Mineral Coffe ( Exam Fever )


" Cara-cara nak jadi Burung Hantu ??? "


Assalammualaikum semua ,
Mood hari ni Eyrra baru lepas habis first paper Banking Operation & sambil-sambil study untuk next paper 28.9.2014 Malaysian Economics sempat lagi nak update entry pasal " Mineral Coffee "... Why ??? Eyrra nak share pasal Mineral Coffee ni sebab Eyrra pun minum juga... Mineral Coffee ni sesuai untuk student yang nak stay up memalam... nak join Eyrra jadi burung hantu memalam... jomlah try minum Mineral Coffee ni... kenapa Eyrra suka study malam??? sebab waktu malam waktu yang paling tenang... tak ada orang nak kacau-kacau kita... tak bising... tenang je... masa tu lah rasanya baru senang nak menghafal & faham apa yang kita study... mesti tertanya-tanyakan... macam mana lah rupa Mineral Coffee ni.... haaaaa... jom terjah dekat bawah ni... Eyrra ada share gambar Mineral Coffee... kalau korang tengok gambar dekat bawah ni... korang boleh agak 1 stick besar mana... hehehe... sorry entry kali ni sangat ringkat je... nak tau lebih lagi... kene tanya orang yang jual benda nilah... Eyrra tak pandai nak terang lebih-lebih... hehehe... mana tau nak tau lebih lagi pasal Mineral Coffee ni kan...




Price  :
WM RM 26.50
EM RM 27.50




1 kotak ada 20 sticks




ni lah ingredients " Mineral Coffee "




korang boleh agak sendirilah kan besar mana stick ni.... yang bestnya... Mineral Coffee ni bau dia harum je... nyummm nyumm... selera je minum... hehehhe... kalau minum dalam bilik... 1 bilik bau tau... hehehe... 




saje gedik-gedik tepek kan ni... sebenarnya tak ada function pun... hahahhaha




taaaaaaaadaaa !!!!! dah siap dah Mineral Coffe Eyrra... saya minum dulu.... saya dah... anda bila lagi nak cuba... Eyrra dah beli 2 kotak dah tau... hehehe... okeylah... mood study dah datang ni... selamat mencuba yer .... ehhhh lupaaa pula... kalau nak order Mineral Coffee ni bukan dekat Eyrra k... Eyrra tak jual pun... Eyrra just promote je... hehehhe... saje nak share dekat sesiapa yang nak stay up... tapi mata sik mengantuk je... macam mana nak contact ???? cer tengok dekat bawah ni...

Amsyar Zarrin

Instagram : amsyarzarrin
H/P : 017-7260361


tata semua
meowww mewoww
Assalammualaikum semua
:p



0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in