New !!! Safi Balqis Berwajah Baru...


" Safi Balqis Perfect 10   VS  Safi Balqis White Trilogy "

Assalammualaikum semua , 
Dah lama juga tak berentry ni... rindu pula dekat Diari alam maya Eyrra ni.... krik krik krik... jari jemari ni tertiba gatal-gatal nak berentry malam ni... dah lama juga Eyrra simpan entry tentang " Safi Balqis "... sekarang ni safi balqis sudah berwajah baru... wowww... baru-baru ni juga lah... masa Eyrra nak beli product safi balqis yang baru... sebab stock lama macam dah nak habis... tu yang nak beli baru untuk buat spare kan... sebab product kecantikan untuk muka mesti sentiasa active dalam hidup seorang yang bergelar perempuan yang umurnya semakin meningkat... amboiii... cara cakap tu macam dah berumur sangat pula kan... hehehe... cuma nak ingatkan untuk diri sendiri je... sebab kulit remaja ni macam-macam masalahnya kalau tak dijagakan... bak kata Doktor " Hormon Remaja "... tapi kalau kita jaga elok-elok... mesti kulit boleh sihat juga macam orang lain... sebab bila tak jaga kulit... mula lah masalah sana masalah sini... ermmmm... bila dah bermasalah mula lah risau macam apa je... hahahaha...


Entry dulu - dulu pasal Safi Balqis Perfect 10 : Tip Penjagaan Wajahku


P / S ringkas Missue Eyrra Zerra : 
  • Jangan dok suka sangat berangan-rangan ni... ini pun salah satu puncanya tumbuh jerawat tau... :'( 
  • Jangan terlalu stress sangat... bak kata jiran-jiran Eyrra... dok relax sudah... :p
  • Jaga permakanan... makanan yang berminyak & berkacang pun puncanya jerawat... :'(
  • Kalau kulit tu dah rasa berminyak... cepat-cepatlah cuci muka k... :)
  • Sebelum nak tidur cuci muka tu.... biar kulit muka jadi bersih... :)

Jom Terjah product safi balqis yang Eyrra guna untuk kulit muka... jom jom jom !!!!!




New!!!




 New !!!


New !!!


New!!!


Haaaaa !!!!! dah terjah ke??? itu je product safi yang Eyrra guna dari dulu sampai sekarang... product safi balqis juga yang terbaik Eyrra rasa daripada product yang lain... sesuai untuk kulit remaja macam Eyrra... :)



satu lagi tip untuk jaga kulit muka & badan dari kering... minumlah air kosong sebanyak yang boleh... hehehe... itu je... :p



ehhhhh... terlupa nak cakap... nak promote juga product yang Eyrra jual ni... Double Gluta Soap... sekarang ni Eyrra just pakai pencuci muka ni je... dah tak pakai pencuci lain dah... pencuci muka ni memang bagus untuk kulit muka & badan... kalau nak try pakai sabun ni... boleh contact Eyrra k... kalau nak tahu lebih lanjut pasal sabun ni boleh stalker Eyrra dekat blog ni atau dekat Instagram Eyrra.... pisss yoooo.... Goodnight... Eyrra nak tidur dah... esok kelas pukul 10 a.m... Selamat Bersahur & Selamat Berpuasa kawan-kawan semua... 

Contact me :
Wechat : eyrrazerra94
Whatsapp : 017-3865993
Instagram : eyrrazerra94


tata semua
meoww meoww
Assalammualaikum

1 comments:

  1. assalam.. jom join jebat di spshops.. untuk lebih mudah beriklan dan jana pendapatan :)

    klik nuffnang kat cni :)

    ReplyDelete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in