Feedback Double Gluta Soap


" Double Gluta Soap Terlajak Laris "

Assalammualaikum semua,
Kali ni Eyrra nak bagi feedback yang Eyrra dapat dari customer Eyrra sendiri.. bukan ambil dari mana-mana laman web... Eyrra bukan jenis macam tu... nak jual product kasi laku... lepas tu pergi dekat laman web... pergi cari feedback dari customer lain untuk share dekat orang ramai.... Feedback ni Eyrra pilih secara random je... sebab banyak sangat feedback yang Eyrra dapat... lepas tu ada juga feedback secara depan-depan... thanks sangat.. sebab share dekat Eyrra... Eyrra akan share macam mana Eyrra boleh terpakai sabun tu... Jom terjah jom.... 




mesti tertanya-tanyakan... gambar tu edit ke apa??? siapa yang cakap edit tu memang lah silap besar... sebab Kak Ika ni roommate Eyrra sendiri... kulit dia memang bersih... dia yang bagi Eyrra pakai sabun ni dulu... dia beli 1... lepas tu dia potong 4... dia kasi Eyrra pakai 1 potong... dia cakap sabun ni okey untuk kulit... dia pun risau tengok jerawat dekat dahi Eyrra ni semakin berleluasa... dia suruh Eyrra try sabun tu... kalau okey... dia suruh Eyrra teruskan pakai... Eyrra pun nekad nak cantik kan kulit... sebab sebelum ni memang kulit Eyrra jenis bersih je.. sebelum Eyrra pakai sabun gluta ni... Eyrra ada pakai satu product kecantikan tu... tertiba je jerawat dekat dahi ni naik mendadak... Eyrra terus stop... lepas tu tak pakai pape pun... just pakai krim safi & bedak baby je... sebab sedih tengok kulit macam tu... thanks sangat sebab Kak Ika sudi share sabun ni dekat Eyrra dulu... jasa mu akan ku kenang... cewahhh.... hahahaha

Feedback dari Kak Ika :

* muka dah tak berminyak...
* blackhead & whitehead pun hilang... Kak Ika cakap dulu dia banyak sangat... sekarang ni dah okey dah... tu muka dia baru bangun tidur tau... hahaha... bantai je share dekat blog ni... 
* muka rasa lagi ringan...
* kulit muka bertambah licin...




Testimoni yang pertama... masa ni ramai yang dah tegur kesan dekat dahi tu dah berkurang.... Alhamdulillah.... gambar before & after Eyrra hanya pakai camera HP biasa je... tak edit pun... 



gambar sebelum & selepas guna camera 360... cuba tengok betul-betul... ada perbezaan tak... gambar sebelum nampak kesan hitam-hitam... gambar selepas tak nampak kan... kalau masih tak percaya lagi... boleh tengok sendiri dekat Instagram " eyrrazerra94 " pergi tengok tarikh yang Eyrra post gambar tu... gambar lama tu masih belum delete lagi... 




kawan Eyrra yang pakai tudung coklat dekat atas & tudung kuning dekat bawah tu pun pakai sabun tu juga... kami memang serasi dengan sabun tu... kene yakin je bila kita guna sabun tu... 


Sebelum nak beli sila baca betul-betul :





bila dah habis baca Eyrra nak share sikit... mula-mula nak pakai ni... semua orang akan rasa gatal-gatal... sebab baru nak tukar product barukan... lepas tu kalau ada rasa pedih sikit tu... itu memang normal... sebab sabun tu nak kecutkan jerawat kita... lepas tu korang kene baca juga isi kandungannya... baik ke tak baik... ni kalau dah rasa gatal sikit... terus tak nak pakai... sebab takut... tak cuba dulu... sebelum nak beli... baca dulu cara-cara mengguna sabun double gluta tu... 




terus terang Eyrra cakap.. ni Eyrra rembat dari Yahoo... itu bukan testimoni dari customer Eyrra... sebab just nak tunjukkan gambar sabun tu... ala-ala macam agar-agar , puding & nata de coco kan... yummyyyy....




bahan-bahan isi kandungan sabun tu... semua bahan-bahan sabun ni memang bagus.... sesuai untuk kulit kita... 




bila sabun ni sesuai untuk kita... kita teruskan aje... biar kulit kita nampak lagi licin.... sesiapa yang ada kesan-kesan dekat badan tu... memang elok pakai sabun ni... sabun ni menghilangkan parut dekat badan... 

Eyrra nak share something dekat korang semua... bila kulit dah okey... jaga lah permakanan... kuranglah makan makanan yang berminyak... lepas tu jauhkan dari kacang goreng... sebab Eyrra ingat lagi... hari sabtu makan nasi lemak ada kacang... ahad makan sambal ayam ada kacang hancur tu... rabu makan ABC letak kacang hancur... khamis pula makan tempeyek letak kacang... amik kau... jerawat halus-halus tumbuh... tapi tak berkesan.. sebab sabun ni jaga juga muka Eyrra dari ada kesan jerawat... jangan lupa minum air masak banyak-banyak... air masak memang bagus untuk kulit kita... 

ramai yang tanya... Eyrra tak buat post ke??? meh sini Eyrra jawab... Eyrra bukan tak nak post... Eyrra lagi suka jual secara by hand... lagi senang... Eyrra boleh jumpa & tengok sendiri muka customer Eyrra... nanti boleh share selepas pakai sabun tu... tapi kalau ada yang betul-betul nak... Eyrra boleh je post... jangan risau k... Eyrra akan layan kalau korang nak post... 


Feedback dari Customer yang jumpa dengan Eyrra secara depan-depan...







Feedback dari Customer Eyrra selepas beberapa hari pakai Double Gluta Soap :











Macam mana nak contact Eyrra :

Whatsapp or Text : 017-3865993
Wechat : eyrrazerra94
Instagram : eyrrazerra94

Perhatian !!!
Jangan call... sebab Eyrra memang tak angkat kalau num baru masuk... sila text sahaja... harap maklum... 




sesiapa yang ada Instagram boleh followe IG Eyrra... ID Instagram : eyrrazerra94... korang boleh klick gambar yang ada sabun... lepas tu klick dekat #missueeyrrasangatcaring... Eyrra ada share semua pasal sabun & gambar-gambar sebelum Eyrra pakai sabun... pisss yoooo....


tata semua
meoww meowww
Assalammualaikum semua


1 comments:

  1. Sabun double gluta
    Rm20
    6pcs rm100!!
    (Freepost semenanjung)

    Pm/whatsapp 0174779638

    ReplyDelete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in