Step - step Hias Cake


Assalammualaikum semua,
Eyrra nak kongsi sikit step by step hias cake by Nur Khairien merangkap kakak ipar Eyrra... okey lah... sebelum Eyrra nak tunjuk kan step by step... Eyrra nak bagi tau juga dekat korang... sebelum kek itu dihiaskan... kek tu memang kakak ipar Eyrra yang buat sendiri... dia tak beli dekat kedai pun... kakak Eyrra memang ambil tempahan kek... korang boleh cakap sendiri dekat kakak ipar Eyrra yang korang nak design macam mana... macam-macam boleh... cakap je dekat kakak ipar Eyrra ni... dia kreative sangat-sangat... Pavlova pun dia buat tau... nak tau lebih lanjut... kene tengok sendiri dekat facebook kakak ipar Eyrra Nur Khairien lagi senang nak contact dia.. boleh tanya macam-macam dekat dia... okey lah Eyrra just nak tunjuk step by step je... hehehhe... Jom jom jom... tangkap lelehhh kejap... 




step 1




step 2




step 3




step 4




step 5




step 6




step 7




step 8




step 9




step 10




step 11




step 12




step 13




bila dah tabur star tu.. jadi lah macam ni... nampak padat sangat kan.. tengok dalam gambar pun rasa nak makan... nyummmyyyy....




tadaaaaaaaaaaa!!!!!
dah siap dah... masa ni Eyrra tengok kakak ipar buat kan kek birthday untuk anak dia... dak Haziq... anak buah Eyrra... dah 3 tahun dah umur dia... kejap je... kek ni nampak sangat menyelerakan kan... bila rasa... pehhhh... sedap sangat... rasa lagi sedap dari secret recipe tau... tak percaya.. cer try order masa birthday family nanti... 


tata semua
meowww meowww
Assalammualaikum


4 comments:

  1. Nyumms :) Cantik sangaat kek tu ^^, Mesti sodappp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear Adam , memang sedap pun... makan tak rasa muak.. walaupun nampak coklat dia banyak sangat... bila dah makan.. nak lagi.. hahahhaa

      Delete
  2. nikmatnya kalau dapat makan kek coklat tu sekarang...omnomnomnomnom...hihihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear Diah , tau tak pe.. nikmat sangat.. dengan coklat + strawberry lagi... pehhh... nyum nyum nyum..

      Delete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in