Steamboat & Grill With Group Arab


Assalammualaikum semua,

kali ni Eyrra nak tunjuk Steamboat & Grill yang mampu untuk semua orang pergi... sebab sangat-sangat lah murah... hanya satu kepala dikira RM20... korang makan lah berapa banyak yang korang nak... nak makan sampai termuntah pun boleh... opppp... tak boleh.. kalau makan sampai termuntah... muntah itu akan di Cas... eeee uwekkk geli pulak nak citer pasal muntah-muntah ni... hahahha... okey lah... nak habak mai... Steamboat & Grill ni dekat Bandar Segamat... macam-macam ada... pilih je nak makan apa... memang best... Eyrra baru 2 kali datang sini... mula-mula dengan Group Drama Queen a.k.a Group Gugurl... lepas tu baru Eyrra pergi dengan Group Arab pula... kawan-kawan Eyrra cakap Eyrra makan sikit je.. RM 2.50 tak sampai RM20... memandai je diaorang ni... best sangat makan dekat sini... kalau nak makan Steamboat & Grill ni bila perut tu betul-betul rasa lapar... baru berpuas hati nak makan banyak-banyak... kalau kenyang lagi jangan pergi.. rugi je... sebab nanti dapat makan sikit je... Eyrra paling suka makan ice cream... suka main campur-campur... sedap pula tu curahkan coklat cair dekat atas ice cream... pehhhh... sangat sedap tau... nyum nyum nyummm... k lah.. kali ni Eyrra tak nak celoteh macam-macam... jom terjah gambar yang sempat kita orang snap... pisss yoooo.... terjahhhh !!!!!!




mula-mula datang memang meja rupanya nampak seindah bergini... bila dah lama menggadap benda ni... habis lintang pukang meja ni dia buat nya... hahahah... tekejut kalau Bakal Mak Mentua tengok anak dara bermasak comot-comot... dengan pinggan berserepah dekat atas meja... biasalah kan bila ramai-ramai... happy dia lain macam... 




makan-makan itu lah kami....




sedang menikmati makanan....




nyummmmyyyyy !!!!!




kalau hari-hari menggadap benda ni... semakin tembam lah pipi Eyrra...




slupppp... sedapnya... ice cream ciptaan sendiri...




lepak King bersama-sama Group Arab... walaupun sebelum ni kita orang ada salah faham antara satu sama lain... biasa lah.. bila buat assignment Group ni macam-macam dugaan yang datang... bila dah siap... masing-masing legaaa... lepas je antar report & video... diaorang bercadang nak dinner sama-sama dekat luar... sebelum nak final kan... otak ni kene happy sikit... baru tak serabut.... best sangat lepak dengan korang... next time kita lepak lagi k... 


tata semua
meoww meowww
Assalammualaikum


1 comments:

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in