Double Gluta Soap ( Jom Saving Jom )


Asslammualaikum semua,
Malam ni Eyrra nak kongsi pasal " Double Gluta Soap " kenapa Eyrra nak kongsi dekat korang semua... sebab Eyrra pakai sabun ni... kalau Eyrra tak pakai Eyrra tak jual pun... selama Eyrra pakai tak ada effect pape pun dekat Eyrra... Alhamdulilah... Eyrra jual pun sebab orang selalu tanya macam mana kulit Eyrra boleh cerah... kulit muka pun dah okey... Eyrra tahu... sebelum ni kulit memang agak bermasalah... sampai malu juga nak berhadapan dengan orang... gambar pun nak edit kasi putih... tapi bila pakai camera 360 pun dulu still nampak kesan jerawat... memang malu sangat... jelaous tengok muka kawan-kawan yang kulit bersih ni... jealous sangat... Eyrra pergi kem bomba... kulit jadi gelap... lepas tu dengan jerawat lagi dekat dahi ni... memang nak jumpa orang pun rasa malu... Alhamdulillah sekarang ni kulit makin lama makin pulih... sabun ni Eyrra start pakai bulan 1 tahun ni juga..." 2014 " bulan 3 macam tu lah... Eyrra pergi kem bomba... memang Eyrra stop pakai sebab kalau berjemur dekat panas... memang sah lah kulit gelap kan... tu yang Eyrra stop... bila balik dari kem... sampai je bilik... Eyrra mandi lepas tu pakai sabun ni... makin lama makin cerah kulit Eyrra... lepas tu bulan 4 Eyrra beli sabun ni banyak-banyak... sebab sedara mara Eyrra semua nak beli... lepas tu Mak Eyrra pun join pakai sekali... dia cakap kulit dia semakin hari semakin lembut... sabun ni sesuai untuk student yang nak save duit... sebab sabun ni Eyrra boleh pakai sampai 4 bulan... satu sabun tu kene potong 4... kira sebulan 1 lah... memang save... pakai kat badan sekali tau... 




Bila tengok sabun ni rasa macam nak makan je kan.. dah macam Nata De Coco dah Eyrra tengok... bau pula wangi... hahahaha... lagi lah geram... rasa nak ngappp je... Dah lah Eyrra suka makan Nata De Coco... nyumm nyumm nyummm... jauhkan dari budak kecik... takut budak kecik ingat ni makanan pula... sebab nampak sangat menarik untuk dimakan kan....


Hanya berkongsi  :

  1. Sabun potong 4..
  2. Bila dah potong... kita just gunakan 1 je kan... tak kan kita nak tonyoh kat muka & badan sekali kan.. auuuu... gelinya... tak semengah sangat tu... mari sini Eyrra ajar korang macam mana Eyrra pakai... 
  3. Mula-mula korang gosok-gosak dekat tapak tangan tu... lepas tu mesti ada buih-buih kan... masa tu korang tonyoh-tonyoh buih tu kat muka dulu... ambil sabun tu lagi.. buat benda yang sama... baru pakai dekat badan... sebab tak kan nak tonyoh sabun tu at badan... geli lah nak pakai kat muka nanti kan... senang je kan.. 
  4. haaaaa... lupa pula nak habak... Eyrra dengan Mak cuba tonyok dekat ketiak lelama... lepas tu cuba tak pakai deadoran 1 hari.... hasilnya... ketiak tak berbau pun tampa pakai deadoran... haaaa... kan dah save dekat deadoran... tak gitu... Eyrra just share je... terpulang lah nak percaya ke tidak... sebab manusia ni lain-lain kan... 
  5. Lepas tu kalau sesiapa yang ada masalah dekat ketiak & celah peha yang gelap... pun boleh juga pakai... tapi kene tonyoh-tonyoh dekat ketiak & celah peha dengan buih sabun tu... lepas tu biar kan lama sikit... insyaallah masalah dekat situ akan berakhir... 


" Sila baca betul-betul... "








Haaaaa !!!! nak cerita sikit... ni gambar selepas beberapa minggu Eyrra menggunakan sabun tu... Insyaallah korang pun akan dapat kulit yang cerah juga... bersabar lah yer kawan-kawan... nak bagi tau juga... gambar ni Eyrra tak guna camera 360 & seangkatan dengannya... edit pun tidak.. ni camera phone je... sekian...


Perhatian !!!

  • Eyrra hanya jual sabun ni dekat area Masjid Tanah...
  • Budak - budak Uitm Segamat pun boleh beli juga...
  • Budak - budak Uitm Lendu kalau nak beli kene tunggu Eyrra balik Melaka lah yer... 
  • Kalau ada yang nak sangat pakai sabun ni... tak tahu nak beli dekat mana... kalau sanggup datang Masjid Tanah atau Uitm Segamat jumpa Eyrra... Eyrra okey je... sebab Eyrra memang malas nak post ni... rm6 tu korang boleh beli makanan dari post laju... kihkihkih... jahatnya Eyrra... 


Macam mana nak contact???

Wechat : eyrrazerra94
WhatsApp : 017-3865993


Amaran Keras !!!

Call tidak akan dilayan... sebab Eyrra jenis yang tak angkat kalau number baru masuk... kalau text saje-saje nak kacau-kacau pun tak dilayan... sebab memang tak berminat langsung dengan orang yang suka kacau-kacau ni... Eyrra just layan orang yang betul-betul berminat nak beli sabun ni... sekian... take note okey...


tata semua
meoww meoww
Assalammualaikum semua :)


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in