Giant Bubble Putrajaya


" Alangkah Indah Apabila Dapat Main Giant Bubble "




Assalammualaikum semua,
Entry kali ni Eyrra nak kongsi dekat korang semua pasal " Giant Bubble "sebenarnya dah lama dah Eyrra nak main benda ni... selalu cakap nak main benda ni... tapi susah je nak jumpa... sebab Giant Bubble selalu ada dekat tasik je... macam dekat Putrajaya & Tasik Titiwangsa je yang selalu ada Giant Bubble ni... Eyrra kalau dah teringgin sangat nak main... mesti Eyrra cari benda tu sampai dapat... ingat kan balik Melaka nanti nak ajak parents pergi Putrajaya... tidur rumah Abang dekat sana... boleh ajak pergi Tasik Titiwangsa... tertiba je " Giant Bubble Putrajaya " ni ada masa Karnival Terbuka Uitm Segamat... Eyrra apa lagi.. suka sangat... hehehe... masa ni memang banyak assignment nak kene siapkan... lepas je habis siapkan assignment dengan group Eyrra... Eyrra terus ajak diaorang pergi Dataran Sri Bendahara... sebab nak main Giant Bubble ni... hahahah... selamat diaorang ni okey je... mula-mula diaorang nak teman je Eyrra main... malu lah kononnya.. sebab macam budak-budak je kan main benda alah ni... tapi nak buat macam mana... Eyrra nak main juga... tak kira... hahhaha... bila diaorang tengok je Eyrra main... diaorang pun tertarik nak main benda ni... geram lah tu... sebab tengok Eyrra main benda ni... masa ni bukan Eyrra sorang je yang main... ramai lagi sebenarnya... kita orang saje je main jauh-jauh dari diorang... best sikit... hahaha...




mula-mula diaorang snap je picture Eyrra... kononnya tak nak main... segan lah kononnya.... diaorang tengok je Eyrra main... lama-lama diaorang macam tertarik nak join main sekali... diaorang pun pergi sewa juga... hahahhaa.... mungkin diaorang tengok macam best je... masa ni memang tak ramai sangat lah yang main... malam dan esok-esoknya... memang ramai... lelaki yang acah-acah gagah tu pun main juga Giant Bubble ni... hahaha... nak malu buat apa... kita kan student... penat sik nak study je kan... sekali-sekala... bergembiralah dengan main benda macam ni... berpeluh lah juga... dari duduk dekat bilik tu tak buat pape... skali-skala beriadah macam ni kan best... 




ni lah kawan-kawan Eyrra... yang tudung hitam tu Hidayah & yang tudung hijau tu Amirah...
 thanks korang join Eyrra main Giant Bubble ni... walaupun mula-mula korang segan nak join... hahaha... bukan selalu pun dapat rasa kenangan main benda ni kan... nanti umur semakin meningkat.. dah malu dah nak buat perangai macam budak-budak lagi... selagi umur muda ni... kita enjoy je k kawan-kawan... kita bukannya buat benda tak senonoh pun kan... nak malu buat apa... hanya seronok-seronok main Giant Bubble ni je... tak kisah lah orang nak kata apa dekat kita... janji kita happy.... :) okeylah... nanti Eyrra kongsi benda yang lain pula k... 


tata semua
meowww meowww
Assalammualaikum


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in