First Baby Prinsip Akaun Batch 2010 & 2011


Assalammualaikum semua,
pehhhhh dah lama sangat Eyrra tak berupdate entry baru... rindu pula nak berblog ni... kali ni Eyrra nak cerita pasal baby gugurl dekat bawah ni... sebenarnya entry ni dah lama dah.. cuma tak ada masa je nak update blog... hari ni baru je ada masa... padahal masih banyak lagi assignment yang kene siapkan... sebab minggu depan juga kene submit...  lepas tu esok ada quiz pula... ayoyoooo.. Eyrra cuma curi masa sikit untuk update blog ni... nak citer sikit ni... nilah baby pertama kelas Prinsip Akaun... tak sangka Eyrra dah jadi Aunt.. Aunt Eyrra... hokkk alohhh comeyyy berlakoooo bunyinya... hahahah... perasan gilaaaaa... entry kali ni agak ringkas... cuma nak tunjuk baby girl ni je... 




tadaaaaaaaaaaaa!!!!!
nilah picture baby tu... masa kita orang datang.. baby ni tidur je... kita orang bising-bising pun dia still lena je tidur... kawan Eyrra sik cubit-cubit pipi dia pun dia buat tak tau je... dia tidur dengan lenanya... seronok jadi baby... tidur je keje.. tak payah fikir pape... seronok bila dapat pegang baby... tapi takut juga sebenarnya.. sebab baby ni baru je sebulan.. kecik lagi.. tapi dah mama dia kasi pegang... Eyrra pun apa lagi.. cuba lah nak jadi Mama juga.. hehehe... Bila lama-lama tengok muka baby ni... teringin juga nak ada anak sendiri.. tapi zaman Eyrra jadi Mama lambat lagi.. Diploma pun tak lepas lagi... jangan harap parents nak kasi kahwin... hahaha.. 




Heyyyy heyyy youuu youuuu... penat dah nak menaip ni... hahahha... cukuplah sampai disini sahaja Eyrra dok bercoloteh bagai... picture dekat atas ni masa nak balik... masa ni kita orang balik pukul 6 petang... My Mum sik call je... banyak gila mizcall yang masuk... boleh pula tak perasan... mungkin seronok sangat bercerita dengan classmate Eyrra... tergelak-tergelak bagai... sampai lupa dah petang... dah lama tak jumpa dengan diaorang ni... semua dah sibuk dengan hal masing-masing... bila ada peluang macam ni.. tu yang macam-macam benda nak cerita... cerita pasal zaman sekolah pun ada... alaaaaa haiiiii... rindunya zaman sekolah... nanti kita lepak lagi k classmate ku semua... kan best kalau semua classmate ada... mesti meriah sangat.... ehhhh... japppp... nak bagitau... yang pegang baby tu bukan Mama dia... yang pegang baby tu Aqila.. dia tak kahwin lagi... Mama baby tu malu nak bergambar.. biasalahkan.. orang dalam pantang... hehehhe... okey lah... cukup-cukup sudah... cukup sampai disini sajaaaaa... ehhh.. nyanyi pula kita ni...


tata semua...
meowwww meowww
Assalammualaikum

4 comments:

  1. ingatkan yang pegang baby tu is the mother hehe

    ReplyDelete
  2. Salam. Jom join GA first sy.
    http://rafydahouse.blogspot.com/2014/01/beauti-giveaway-1-by-rafydahouse.html
    ^___^

    ReplyDelete
  3. waktu baby semua org geram.. hihi..

    ReplyDelete
  4. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in