Beautiful Malaysia at Muar Johor


" IM4U "




ni masa perasmian Beautiful Malaysia... best sangat masa ni.. rasa macam nak amik je belon-belon tu... hehehhe.... kalau bagi pilihanlahkan... Eyrra nak amik belon yang paling besar warna putih tu... hehhehe.... lepas tu boleh terbang sekali.. ehhehhe... suka suka suka....





kita orang siap dapat RM15 dan KFC lagi tau... hehhee.... nyummm nyummmm nyummm... rugi siapa-siapa yang tak join tu.. 




KFC 




tengok lah mereka ni.. sampai tertidur-tidur bila dengar ucapan.. sebab bangun pukul 3 a.m... mestilah ngantuk lagi kan.. hehehhe... 



Eyrra dengan kawan-kawan seronok sangat-sangat masa ni.. kita orang siap menari-nari lagi tau... hehehe.. biasalahkan.. bila dah lepak dengan kawan-kawan.. perangai kanak-kanak tu mesti muncul.. ehhehe.. dah macam budak tadika je tau masa tu... kihkihkih....




kita orang ni nampak sangat ke macam budak sekolah.. semua orang ingat kita orang ni budak sekolah lagi.. comot ke kita orang masa ni... ehhehe... 




pissss yoooo




kononnya masing-masing nak tunjuk kuat lah tu... ehhhee... kuat ke korang ni????




baju ni kami semua dapat masa hari tu juga... 




siap dapat topi lagi tau... korang ada??? tak adakan... hehhehe.... jangan jealous k....




alamak... Eyrra nak pose yang ayu-ayu.. tapi tak sempat.. sebab camera girl tu snap cepat sangat... heheh.. geramlah tu jadi camera girl.. picture dia tak ada... ehhehhe....





























picture ni Eyrra snap masa nak balik Uitm... masa ni dekat dalam bus... hehhhe.. sempat lagikan Eyrra snap... pehhhh.... cantikkan sungai Muar ni... rasa macam nak turun je tau.. snap picture dekat sungai... hehehhe... lebih-lebih pulakan... kihkihkih..... 


tata semua
meowww meowww



Dinner bersama Family En.pakwe


" Peristiwa 30.11.2012 "




kenangan masa lalu yang tak akan Eyrra lupakan... masa ni En.pakwe sanggup balik Melaka lepas dia balik kerja... semata-mata nak ajak Eyrra keluar Dinner..  sebab esoknya Eyrra dah masuk study... Eyrra takut family tak kasi keluar.. sebab dah lewat sangat... sebab dah malam.. nanti family Eyrra bising... En.pakwe pandai betul... dia suruh family dia yang jemput Eyrra dekat rumah.. sebab dia tau.. family Eyrra mana kasi keluar dengan En.pakwe malam-malam... 




masa ni Mak En.pakwe happy sangat Eyrra dapat join diorang makan.. sebab family En.pakwe cakap... lepas ni dah jarang nak jumpa Eyrra lagi... tu yang semua family En.pakwe ada... kecuali Angah Azhar... betul ke erk nama Angah En.pakwe tu.. ehhehe...




Eyrra harap Mak En.pakwe sentiasa restukan hubungan kita orang... En.pakwe pun kene hati-hati.. kalau En.pakwe nakal-nakal dekat KL.. Eyrra report dekat Mak dia... ehhehe... biar mak dia ceramah dia... kihkihkih... En.pakwe ni anak bongsu.. manja pula tu dengan mak dia... ehehe.... susah-susah....




thanks sebab belikan makanan untuk family Eyrra... family Eyrra suka sangat Ikan masak sweet sour tu... diorang siap ajak Eyrra datang kedai tu lagi.. sebab diorang cakap tak cukup... sebab sedap sangat... ehehe... orang belanjakan.. mana tak sedap... ehhehe... tapi lepas tu... bila Eyrra cuti.. diorang betul-betul ajak Eyrra pergi makan dekat kedai ni.. sebab nak makan macam-macam katanya... hehhehe... layankan aje perangai family Eyrra ni....




snap picture bersama Kak Mastura... En.pakwe panggil Kak Wa... hehehe.... masa ni Eyrra kelihatan Gebu dan Putih... sebab sebulan lebih duduk rumah.. tak buat pape... kulit pun putih dan badan pun gebu je... ehhehhe.... sekarang je dah gelap dan slim sikit lah... ehhehhe.....




Abang Rashid ( Tunang Kak Raudhah ) , Kak Raudhah , Kak Mastura dan budak comel... hehhehhe




Kak Wa comel gitu...




pasangan kekasih... En.pakwe cakap.. mereka ni dua-dua anak sulung... macam Eyrra dengan En.pakwe lah.. kami berdua anak bongsu... ehhe.... Kak Raudhah dan En.tunang pun dua-dua pangkat Alang... Angah Azhar dan Miss.tunang pun dua-dua pangkat Angah... ehhehe... Kak Mastura je tak tau lagi... masih berahsia lagi... ehhhehe....




anak manja En.pakwe ni.... meowww meowww




masa ni makanan banyak sangat... thanks En.pakwe.. sebab belanja kami semua.... semoga rezeki En.pakwe bertambah-tambah... Amin...




Along bila lagi nak mendirikan rumah tangga ni.. jodoh dah ada tu.. tak sabar nak makan nasi minyak Along ni.. hehhee... semoga kekal hingga ke akhir hayat... Amin...


tata semua
meowww meowww




Karnival Terbuka Uitm ( Station Game )


" Pengalaman jadi Adhoc "





gelap dah muka Eyrra jadi Adhoc untuk Station Game ni.. tapi tak apa.. Eyrra enjoy sangat join aktiviti ni..




team Adhoc yang lain... walaupun pun kene bangun pagi-pagi.. mereka tetap happy juga... cuma muka tak cukup tidur tu sangat lah terselah diwajah mereka.. hehehe....




muka tak cukup tidur...




walaupun Eyrra kene bagun awal-awal... tak cukup tidur.. muka Eyrra tetap happy sangat.. sebab nak buli-buli peserta yang join Station Game tu... ehhehhe... adat lah kan kan...




roommate Eyrra lah yang ajak join jadi Adhoc ni...




Eyrra suka kacau roommate Eyrra yang ni.. kalau pape hal.. Eyrra citer at dia lah... hehhe.. sebab dia pendengar yang setia.. kihkihkih....




peserta Station Game yang tengah mendaftar...




busan lah tu masing-masing... awal-awal dah sampai.. tapi tak start lagi.. ehheheh....




ni lah salah satu Game yang diorang kene redah... redahhh je k kawan-kawan... ehhehhe....




susah betul diorang nak fikir macam mana nak buat Trademark... hehhehe... kesian pula tengok diorang ni...




chaiyokkkkk... chaiyokkkk....




bila dah siap main game.. diorang kene cari clur sendiri... tengok diorang cari... Eyrra yang jadi penat dan kesian... ehhehhe....




Kak Qilla




Kak Farah




comel je peserta yang ini....




peserta ni semangat sangat masa tu... 




game yang ni lah yang Eyrra jaga... 




pehhh... kaki Eyrra pun jadi gelap dan kotor... hehhehe... 




Game ni yang paling mencabar....
step 1




step 2




step 3





step 4 




step 5




step 6




step 7




step akhir




akhir sekali diorang kene cantum benda alah ni... 




Lisya pun join... menang tau... num 3... kira oke lah tu kan... dari 7 group...




snap picture dengan roommate Eyrra... Kak Farah...




masa ni peserta berebut-berebut nak selesai benda alah tu... ehhehhe... lupa lah pula apa kah nama tu???




nak juga pose dengan cawan panjang... ehheheh




selamat cawan ni 50 je tau... kalau 100.. mesti penat peserta tu nak selesaikan... ehhehhe...




snap picture dengan Kak Qilla




perhubung kami dengan Adhoc yang lain... hehhhe.... seronok sangat main benda ni.. kihkihkih....


tata semua
meowww meowww


 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in