Hujan Melandar Di Uitm Segamat


Assalammualaikum semua..
Entry kali ni sekian lama dan dah berlapuk agaknya... orang lain dah lama update citer pasal banjir Eyrra baru je nak update... Eyrra sibuk dengan program dekat US sampai terlupa nak update blog... jari pun dah sakit-sakit sebab dah lama tak menaip... hehehe... okeylah Eyrra cuma nak cerita pasal banjir yang terjadi dekat Segamat... mula-mula memang teruk juga lah.. sebab air sungai naik sampai ke jalan raya... pehhhh... bahaya sangat... sorrylah Eyrra tak dapat nak masukkan picture banjir tu sebab HP Eyrra agak bermasalah.. geram gila ni... Eyrra tak masukkan pun korang semua memang tau pun kan.. keluar berita dan surat khabar... kali ni dah kecoh pasal turunnya salji dekat Mesir lepas tu ikan naik ke darat dekat Tawau... lepas tu dengar-dengar cerita pula ada hujan kali ke 2 pula... dekat melaka ni sejuk sangat... mungkin sebab Eyrra tak sihat.. terasa sejuk je.. pakai baju sejuk pun terasa sejuk sampai ke tulang... korang semua jangan lupa jaga kesihatan k.. sebab sekarang ni musim hujan dan lepas tu senang dapat penyakit... 




Picture ni Eyrra snap masa pukul 5 petang.. dah macam maghrib kan.. sebab hujan je tak berhenti-henti... masa ni hujan sikit-sikit je.. tak lebat sangat... 




masa ni sejuk sangat tau... Eyrra dengan roommate siap pakai stokin dan baju sejuk lagi dekat dalam bilik.. over ni.. tak dapat study dekat overseas... masa ni lah boleh feeling ala-ala study dekat London... hahahah...


tata semua
meowww meowww
Assalammualaikum semua


3 comments:

  1. Replies
    1. thanks.. memang comel pun... hahaha... thanks :)

      Delete
    2. Cantik stokin....huhu yg mne yg awk puye..

      Delete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in