Majlis Kahwin Anak Bekas Ketua Menteri Melaka


Assalammualaikum semua,
Dah lama juga tak update entry.bila cuti sem je mesti laptop hilang.hahaha.bukannya hilang orang curi ke apa.tapi hilang dari pandangan.sebab memang tak nampak langsung dan memang tak nak tengok langsung laptop ni.sebab sibuk dengan aktiviti dekat rumah.hehehe.ishhhh.rasa macam idea nak menaip ni hilang tiba-tiba sebab dah lama tak menaipkan.cuti sem duduk goyang kaki je.ehhhh.Eyrra kalau dah celoteh memeng tak ingat dunia nanti.kali ni Eyrra nak update pasal Majlis Kenduri Kahwin anak kawan Mak Eyrra.entry kali ni semua nya dah lama punya sebab Eyrra just kumpul-kumpul entry.lepas tu baru Eyrra update.sebab nak update entry ni kene ada masa lapang.sebab nak ingat balik kenangan-kenangan lepas.hehehehe.

macam bosan je entry kali ni.masa ni Eyrra pergi berdua je dengan Mak.sebab yang lain semua sibuk je.Eyrra sebagai anak bongsu kene lah teman mak.sebab mak cakap nanti kalau Eyrra kahwin tak ada orang nak datang pula.Mak cakap biar lah Mak yang melabur saham dulu.nanti bila Eyrra kahwin orang lain pula yang melabur saham dekat rumah Eyrra.heheheh.ehhh ehhhh... tak nak citer pasal kahwin Eyrra.. Diploma pun tak lepas lagi ni.Eyrra just snap 1 je picture pengantin.sebab ramai betul orang.masa tu Mak just jumpa 1 je kawan dia Datuk Latiffah Omar.Mak cakap bila ramai-ramai macam ni memang susah lah nak jumpa kawan-kawan dia yang lain.artis pun ada juga.tapi macam tak popular je.hahaha.tahun lepas Siti Norhaliza datang.kali ni tak ada pula.kalau ada pun.memang susah lah nak snap picture dengan dia.




Majlis berlangsung dekat MITC Melaka




comeyyy je pasangan pengantin ni.pengantin perempuan bila jumpa depan-depan gebu je kulit dia.seri pengantin lah katakan.masa ni terguna camera 360.tu yang picture jadi macam tak cantik.sebab dalam dewan tu macam gelap je.nak snap picture pun macam malas.hahahaha.padahal takut kulit nampak gelap je.hehehhe.itu je sebabnya.lagi pun tak ada geng.kalau ada geng dah snap picture dah dekat bunga-bunga yang ada dalam dewan tu.hehehe.okey lah entry kali ni agak simple dan padat.hahahha.padat ke.bantaiiiii aja lah.


tata semua
meoww meoww
Assalammualaikum



0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in