Fiesta CCeC 2013


Assalammualaikum semua,
Errmmmmmmm.. terasa kaku je jariku ini sebab dah lama juga lah tak menaip entry untuk blog Eyrra ni.jari jemariku seakan-akan terkejut apabila menekan huruf-huruf yang ada dekat keyboard laptop ni.wahhhh.terover pula.hehehe.dah penah urut jari jemari ni.terasa tak sepantas dulu.hehehee..apa lah yang Eyrra merepek malam-malam ni.hehehe.okey lah.Eyrra nak citer sikit.masa cuti sem hari tu Mak Eyrra ajak join pergi sini.macam best je macam best je kan.sebab sebelum ni Fiesta CCeC ni dia buat dekat Kuala Lumpur.Mak Eyrra tak dapat join.ada hal katanya.kali ni dia nak pergi sangat.dia ajak lah orang-orang sekeliling dia pergi.siap tempah bas lagi nak ajak orang lain.program ni anjuran Kolej Komuniti seluruh negeri rasanya.sebab yang jual ni semuanya student lagi tau.semuanya berbakat.macam-macam benda yang ada jual dekat sini masa tu.jom terjah sikit apa yang Eyrra sempat snap masa hari tu.




sesiapa orang Melaka yang pernah nampak Bena ni dekat tepi jalan-jalan raya dekat kawasan MITC tu tau lah... 




Sizzling KK Arau... Mee ni jauh datang tau... dari Arau... student KK Arau yang buat sendiri Mee Sizzling tu..




Haaaaaaaaaaaa.... tu dia tu dia... Mee Sizzling KK Arauuu....




Amboiiiiii... comelnya mulut dia... cubit nanti baru tauuuu... makan tak tunggu kita pun... ermmmmm




Eyrra sempat lagi tempah baju tau tau tau....
RM150 baju yang colour pink tu...




peningggg lahhh peninggg lahhhh nak pilih kain yang mana satu ni... sebab antara 2 ni Eyrra suka.. Eyrra belum buat keputusan lagi niii.. sebab masa dekat kedai tu Eyrra pilih yang belah kanan.. lepas tu owner dia boleh pula whatsapp Eyrra tunjuk yang colour lain.. tapi Eyrra tetap nak colour purple juga.. sebab sedara Eyrra punya tema colour tu.




kalau nak pilih colour yang cantik-cantik lebih baik pergi butik dia dekat Batu Pahat... pilih kain sendiri baru berpuas hati.. kalau tengok dekat booth atau on9.. sikit je.. geram je.. nanti kalau baju Eyrra dah dapat.. sesuai dengan badan Eyrra.. mungkin akan pergi sendiri dekat butik dia dekat Batu Pahat dengan family Eyrra.. lagi berpuas hati... sebab ada banyak pilihan colour... 




Multijuice
sedap tau.. beli yang ni sebab nak try rasa je.. bila sampai rumah je pehhhh... sedap sangat tauuu... ni yang Mawi & Ikin jual... ingat kan pahit ke... tu yang Mak saje-saje je nak try... rupanya sedap.. rasa macam tak cukup je.. heheheh... 




Mak Eyrra kalau orang promote-promote je at dia.mesti dia main rembat je beli... hahaha... suka betul majukan perniagaan orang... hahahaha.. tapi lepas je kita orang pergi kedai lain.. ramai pula yang datang kedai MW tu... hahaha.. kalau tak sikit je.. 




Tiket masuk untuk tengok Festival Ikan..orang yang beli tiket masuk yang ke 10 000 dapat Aquarium besar dan dapat ikan apa ntah.. besar juga ikan tu... lepas tu camera man berpusu-pusu pergi dekat dia.. untung betul orang yang dapat tu...




Eyrra hanya berminat dekat ikan Nemo ni je... comel kan.. cenonettt jee ikan nii... rasa macam nak bawa balik je.. geramm gerammm... rasa macam nak celup je tangan ni amik ikan tu.. macam budak-budak kecik yang datang dekat sini.. dia suka sangat.. sampai masuk tangan dalam balang tu... ahhahah... comel je.. Eyrra dah besar just tengok gelagat-gelagat budak-budak kecik je lah... mak Eyrra nak pergi sini sebab dia suka sangat tengok barang-barang vantage yang ada dekat situ.. siap beli lagii.. penuh dekat rumah tu dengan barang-barang vantage dia.. 


tata semua
meoww meoww
Assalammualaikum



0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in